ABIT Puresoft devine partener oficial ServiceNow

ABIT Puresoft este prima companie românescă înregistrată ca partener oficial ServiceNow. Compania a avut un an remarcabil din punct de vedere al creșterii business-ului și a numărului de angajați, extinderii geografice și relocării biroului central din București.

De la înființarea companiei în 2017, peste 240 de proiecte ITSM, ITOM, ITBM, HR, CSM și APM au fost implementate către clienți direcți și prin partneri oficiali ServiceNow. Pentru a răspunde cererii crescute din partea clienților, ABIT Puresoft intenționează să își mărească echipa până la 65 de angajați până la sfârșitul anului și să investească în certificări si traininguri.

ABIT Puresoft este un dezvoltator român de software, cu sediul în București. Compania este specializată în servicii personalizate pentru platformele ServiceNow și UiPath. În prezent, ABIT Puresoft livrează proiecte în peste 20 țări, realizând până acum sute de proiecte de implementare, integrare, dezvoltare, mentenanță și suport pentru companii din domeniile sănătate, retail și telecomunicații.

Pentru mai multe informații despre ABIT Puresoft și serviciile sale, accesați www.abitpuresoft.com sau contactați-ne la sales@abitpuresoft.com/ office@abitpuresoft.com.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW