Activități de încercat în concediu, pe litoralul românesc

Este sezonul concediilor, iar dacă citești acest articol de pe un șezlong de la malul Mării Negre, avem câteva propuneri de activități pe care trebuie să le încerci înainte de a te întoarce acasă. Sunt activități Constanța pline de adrenalină, care te vor umple de energie după o zi de stat la soare sau în apa mării!

Curs de Kitesurfing

Dacă îți place să stai în apă, de ce să nu folosești timpul petrecut pe litoral pentru a face un curs scurt de Kitesurfing? Cursul este ținut de instructori care au peste 15 ani de experiență în acest sport, iar la final vei ști cum să lansezi un kite și cum să îl controlezi cât mai bine pentru a te bucura de această experiență inedită.

Litoralul românesc asigură cele mai bune condiții pentru practicarea acestui sport care îți pune în mișcare atât corpul, cât și mintea. Așa că, înlocuiește statul în apă sau pe șezlong cu o activitate cu adevărat antrenantă! Te vei întoarce din concediu cu amintiri plăcute, dar și cu o nouă abilitate, aceea de a face kitesurfing.

Din aceeași categorie de activități face parte și sailingul. Cursul de sailing are loc direct pe ambarcațiune și este una dintre cele mai practice experiențe pe care ți le recomandăm.

Într-o singură zi te vei obișnui cu velele și cu manevrele de bază, instructorul îți va povesti despre noțiunile de bază pe care le știi, iar la finalul zilei poți părăsi ambarcațiunea cu un permis de conducere în mână – cât de fain ar fi să pleci în concediu pe litoral și să te întorci cu o experiență de vis în largul Mării Negre și cu un permis de conducere pentru ambarcațiuni cu vele?

Karting pentru întreaga familie

Kartingul este un sport care îți crește nu doar adrenalina din vene, ci și încrederea în forțele proprii. Controlul unui kart nu este o activitate chiar simplă, însă distracția începe din momentul în care te-ai obișnuit cu volanul și cu pista.

O oră de karting pentru întreaga familie poate fi o activitate cu adevărat antrenantă și relaxantă în același timp. În plus, reprezintă ocazia perfectă de a petrece timp de calitate împreună.

Desigur, o astfel de cursă s-ar putea să iasă și cu scântei, la propriu și la figurat – certurile între membrii familiei sunt o obișnuință pe circuit – cine cui i-a tăiat calea? Cine este fairplay și cine nu? Cine conduce cel mai bine kartul? Nu va exista niciodată un răspuns universal la aceste întrebări și tocmai în astfel de situații stă farmecul unei activități.

Kartingul ne învață să fim competitivi, dar într-un mod fairplay pentru că siguranța celor care participă la circuit depinde și de modul în care noi controlăm kartul. Dăm drumul la distracție și la întrecere pe circuit?

Unii oameni merg la mare doar pentru a se relaxa, iar singurul drum pe care îl fac este cel de la hotel la șezlong. Alții merg pentru a experimenta, fiind adepții imprevizibilului – orice provocare apare la orizont este acceptată cu mult entuziasm. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, încearcă aceste experiențe pe care litoralul românesc ți le oferă și vei vedea că vei avea un concediu de vis!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW