12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

AFI Tech Park 1 urează bun-venit companiei românești de IT, certSIGN, în noul Business Campus

AFI Tech Park anunță încheierea unui nou parteneriat, cu compania românească certSIGN, care activează în domeniul IT, Prestator de Servicii de Încredere Calificat conform Regulamentului eIDAS, specializat în soluții de semnătură electronică, arhivare fizică și electronică, securitate cibernetică și personalizare de carduri. certSIGN a închiriat un spațiu de birouri cu suprafață de 2.300 mp în AFI Tech Park 1, o oportunitate perfectă pentru a-și extinde operațiunile și pentru a permite creșterea echipei. În acest moment, gradul de ocupare în AFI Tech Park 1 a atins 60%.

Prima clădire a noului Business Campus, AFI Tech Park 1, a fost finalizată anul acesta, cu o suprafață închiriabilă totală de 22.000 mp de spații de birouri clasa A, situat în centrul orașului, în apropiere de Palatul Parlamentului și Piața Unirii. După finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zonă, oferind 56.000 mp de spații de birouri clasa A, în cele două clădiri P+8 etaje și un turn de 14 etaje. Complexul oferă o gamă largă de servicii chiriașilor, precum: o sală de conferințe care poate fi închiriată în regim orar, disponibilă tuturor chiriașilor; cardul de membru AFI Tech Park Club, care oferă reduceri și beneficii la restaurantele și furnizorii de servicii din vecinătatea proiectului; precum și proximitatea față de sala de fitness World Class, care a închiriat un spațiu de 1.500 mp în AFI Tech Park 1.
AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea LEED Platinum de clădire verde.

„Le urăm bun-venit celor de la certSIGN, una dintre cele mai de succes companii românești din domeniul IT, și suntem fericiți să facem parte din procesul de extindere a companiei. Ca abordare generală, AFI Europe Romania caută să identifice cele mai bune soluții pentru clienții săi, acesta fiind un aspect pe care ne concentrăm în toate proiectele noastre. Proiectul AFI Tech Park oferă spații moderne de birouri și răspunde nevoilor specifice și complexe ale companiilor care decid să devină partenerii noștri, precum certSIGN, venind în întâmpinarea nevoilor acestora”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Cu o experienţă de peste 12 de ani în dezvoltarea de sisteme de securitate informatică şi criptografie, certSIGN oferă servicii recunoscute implicit pe întreg teritoriul Uniunii Europene, precum certificate calificate pentru semnătură electronică, sigiliu electronic, certificate calificate SSL EV pentru autentificarea site-urilor Internet şi marcă temporală electronică calificată. Compania este prezentă la nivel naţional prin cele 6 sedii şi cei peste 400 de reprezentanţi din ţară.

„Noile birouri sunt dispuse într-un spațiu generos, care răspunde foarte bine nevoilor noastre, în special nevoii de colaborare și de lucru în echipă. Credem că această mutare asigură gruparea funcţională a tututuror departamentelor la un sigur etaj, contribuie la optimizarea comunicării între colegi și la creșterea eficienței activităţii noastre. De asemenea, când am ales acest spațiu, am avut în vedere și dezvoltările ulterioare ale echipei, precum și pasiunile echipei actuale. Din acest motiv, în noul sediu avem o zonă de relaxare generoasă, zonă de gaming şi parcare de biciclete îmbunătăţită ”, a declarat Adrian Floarea, director general al certSIGN.

Tranzacția a fost intermediată de Lucian Opriș și Alexandru Orzea, Senior Associates Office Agency în cadrul companiei de consultanță imobiliară Colliers International Romania.

„certSIGN este una dintre companiile românești care s-au extins organic în ultimii ani și au dorit să facă un upgrade al spațiului de birouri ocupat, având cerințe tehnice complexe. Am reușit să găsim cea mai bună soluție din punct de vedere al raportului calitate / cost, respectiv complexul AFI Tech Park, capabil să ofere serviciile premium ale unei clădiri noi, la un cost competitiv față de alte clădiri, mai puțin ofertante, situate în aceeași zonă. Acest lucru poate fi o oportunitate pentru chiriași precum certSIGN ”, a declarat Alexandru Orzea, Senior Associate Office Agency în cadrul Colliers International Romania.

certSIGN se alătură altor companii de top care și-au anunțat deja relocarea în AFI Tech Park 1, precum: Game World Group, RTC Proffice Experience, Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips și Knauf Insulation), Hilti Romania, World Class, WWF, Connect 44, Best Chef.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW