Allianz-Ţiriac a vândut asigurări în valoare de un miliard de lei în primele 9 luni din 2020

 • Asigurările de viață au crescut cu 20%, românii fiind mai atenți în contextul actual la nevoia de a-și proteja viața și sănătatea
 • Asigurările generale au fost impactate de scăderea vânzărilor de autoturisme și de reducerea călătoriilor în străinătate
 • Despăgubirile totale plătite au însumat peste 500 milioane de lei

Allianz-Țiriac a subscris în primele 9 luni din 2020 prime în valoare de peste un miliard de lei, în scădere cu 2,5% față de aceeași perioadă a anului trecut. Diminuarea a fost determinată exclusiv de vânzările mai mici de asigurări auto și de călătorie, o tendință naturală având în vedere impactul noului coronavirus asupra pieței auto și a turismului, arată un comunicat remis presei.

Pe de altă parte, creșteri semnificative ale vânzărilor au fost înregistrate la nivelul de asigurărilor de viață, sănătate și locuință. De exemplu, asigurările de viață au crescut cu 20% în primele 9 luni din 2020 și au ajuns să genereze 1 leu din fiecare 7 lei încasați din primele totale.

Dincolo de efectele negative în plan medical, social și economic, pandemia COVID-19 a adus și schimbări pe care am reușit să le capitalizăm și să îi ajutăm pe clienții noștri să protejeze ceea ce contează pe ei. Locuința a devenit mai mult decât spațiul de relaxare și petrecere a timpului cu familia, a devenit principalul scut de protecție împotriva noului coronavirus și a beneficiat de mai multă atenție, inclusiv prin asigurare. Totodată, am remarcat un interes mai mare pentru protejarea vieții și sănătății, urmat de acțiune prin închierea unei asigurări. Aceste tendințe sunt îmbucurătoare, fiind semnalul că avem capacitatea de a reduce mai rapid decalajul de protecție financiară”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac.

Allianz-Țiriac a rămas un sprijin puternic pentru clienții săi și a plătit despăgubiri totale în valoare de peste 500 milioane de lei în primele 9 luni din 2020.

Rata combinată se situează la un nivel confortabil de 90,6%, în scădere cu 2,6 puncte procentuale față de luna septembrie 2019. Portofoliul echilibrat, controlul riguros al costurilor operaționale și frecvența mai mică a daunelor ca urmare a restricțiilor de mobilitate au permis îmbunătățirea profitabilității operaționale cu circa 25%.

Allianz-Țiriac a continuat să pună oamenii pe primul loc – clienți, angajați, parteneri – iar în același timp a rămas consecventă principiilor sale de a oferi produse și servicii rapide și de calitate. În ultimele luni au fost lansate o serie de produse noi și servicii digitale pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților, dar și pentru a se adapta contextului generat de noul coronavirus.

Pentru a permite clienților să aibă grijă în continuare de sănătatea lor am introdus gratuit în acoperirile polițelor de sănătate, servicii de consultanță medicală la distanță. Am extins acoperirile polițelor de călătorie în străinătate prin includerea riscului de infectare cu COVID-19, am dezvoltat serviciul de soluționare digitală a daunelor Claims Tracker pentru toate asigurările auto. Printre produsele nou lansate în plină pandemie, se numară asigurarea de răspundere pentru magistrați, unică pe piață, dar și o nouă asigurare de răspundere civilă pentru persoane fizice.

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 25 de ani.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

 1. De ce se grabesc satanistii sa faca vaccinul ?

  Acest “vaccin” este transportat la minus 70, 80 de grade si este foarte termosensibil.
  Este nevoie si de a doua doza dupa 30 , 60 de zile.
  Acest vaccin are la baza o molecula de ARN Mesager ( acidribonucleic) care are misiunea de a copia iunformatia genetica unei catene de AND process numit transcriptie.
  Cum functioneaza acest virus deja raspandit numit Covid 19 ?
  Pe romaneste, acest Covid 19 are testicole dar nu are penis, atunci el dupa ce intra in organism trebuie sa foloseasca ARN-ul transcriptaza a organismului nostru, devenind de sine stator.
  Apoi incepe sa se camufleze si anticorpii nu-l mai vad dar il miros si incep cautarea lui, si reactia inflamatorie continua radicand temperatura corpului.
  Astfel hipotermia preia rolul de a impiedica replicarea virusului cat si de coagulare a proteinelor.
  Practic il coace pentru a-l putea vedea, si apar macrofagele care il devoreaza.
  Daca virusul se lasa greu depistat intra in joc interleukinele care il cauta in organism pana il gasesc.
  Sub pretextul vaccinarii te injecteaza cu ARN-transcriptaza si virusul devine autonom, mai ceva ca Tinutul secuiesc votat tacit de actualul Parlament Penal Criminal.
  Virusul devenind autonom, organismul nostru devine un rezervor de infectare plin de agenti transportatori catre alti clienti: prieteni, colegi, familie, etc.
  Practic oricine nu este inca infectat si intra in contact cu tine se va infecta rapid.
  Astfel vaccinul BioNTech este un POTENTATOR de INFECTARE si RASPANDIRE a virusului Covid 19.
  Abia dupa aceasta vaccinare vom putea vorbi de adevarata Pandemie 100 % si de milioane de morti.
  Trebuie ca oamenii sa inteleaga adevaratul pericol si planul acestor satanisti.
  Ei vor reducerea populatiei de la 8 miliarde cati suntem acum, la doar 500 de milioane de sclavi care sa lucreze pentru ei.Acest plan este vechi si se numeste planul Kalergi.
  Distribuiti pe toate caile aceste informatii pentru a opri vaccinarea care va duce la Pandemia reala.
  Fiti constienti ca informandu-i pe cei de langa tine te ajuti si pe tine, pentru ca daca ei accepta sa fie vaccinati vor reprezenta un real pericol pentru ceilalti inclusiv pentru voi care nu ati facut efortul minim de a-I trezi la realitate.
  Abia acum vom vedea care sunt ziaristi sau doar tainuitori ai criminalilor.
  Informati pe toate caile posibile ca Dumnezeu ne-a trimis leacul adevarat pentru acest virus raspandit in aceasta stare, Covid 19 fara transcriptaza ARN, si oamenii trebuie sa refuze vaccinul si sa ceara acel medicament.
  Iata informatia pe care o puteti verifica.

  ” MK–4482 / EIDD–2801 sau Monulparivir, noul medicament antiviral, a reușit să oprească „cu totul” transmiterea coronavirusului în numai 24 de ore”
  https://www.entrepreneur.com/article/361060

  Iata si dovada ca satanistul Bill Gates a facut si brevetat acest vaccin cu transcritaza ARN:
  “Bil Gates vrea sa ne schimbe AND-ul cu vaccinul”
  https://www.bitchute.com/video/Cl84vn8l7VsI/
  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

  Lupta dintre Trump si Bideu nu este doar electorala, ci este o lupta PENTRU VIATA si CONTRA MORTII raspoandite de satanistii lui Bideu.

  “Obama, Biden Si Directorul CIA, Gina Haspel Arestati Pentru Spionaj Si Frauda Electorala”
  https://www.youtube.com/watch?v=dd10lrdKNBQ

  Iata dovezile de la o ziarista adevarata:

  “BISHOP LARRY GAITORS CONFIRMĂ ARHESTAREA BHO ȘI MONITORUL ANKLE BIDEN” https://www.bitchute.com/video/hchFYco8XcTv/

  “OBAMA ARESTAT 28/11/20”
  https://www.bitchute.com/video/Jeh7jnMDiyR6/

  “CIA GINA HASKELL MORTA? VACCINURI”
  https://www.bitchute.com/video/fCQEpOS2OM9r/

  In Romania ziaristii vanduti, complici la crimele Guvernului Criminal PNL, spun ca Bideu este presedintele ales de americani, dar realitatea este alta si o puteti verifica.Iata cateva dovezi:

  “Donald Trump tocmai a anunțat că a câștigat alegerile din 2020”
  https://www.youtube.com/watch?v=ai7BoFDi9fw

  “ Zuckerberg poate fi condamnat la închisoare pentru fraudă în alegeri”
  https://www.youtube.com/watch?v=nt3DKe2JZ68&t=4s

  Informati-va si informati-i si pe cei de langa voi pentru a vedea ca Dumnezeu nu ne lasa, si chiar daca suntem ticalosi si nu meritam, el ne ajuta, insa trebuie sa ne ajutam si singuri trezindu-ne la realitate si trezindu-i si pe ceilalti de langa noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW