0.7 C
București
marți, 9 martie

Anul acesta, Moș Crăciun își umple sacul de la Alcool Discount

Crăciunul înseamnă bucuria de a dărui un cadou persoanelor pe care le apreciezi și pe care le iubești. Bucuria de pe chipurilor lor nu se poate compara cu nimic. 

Chiar dacă pandemia ne ține departe de toți cei pe care îi iubim, asta nu înseamnă că nu le putem face o surpriză chiar și de la depărtare.

O sticlă de băutură alcoolică de colecție este  cadoul ideal pentru oricine. Fie că vrei să i-o dăruiești, mamei tale, tatălui tău, fraților sau prietenilor cu toți vor fi încântați de cadoul ales de tine. Alege băutura preferată, ambaleaz-o frumos și trimite-o către persoana căruia vrei să-i faci o bucurie, acum în prag de Crăciun.

Profită de oferta Black & White Christmas Promo la mii de produse

Alcool Discount are o gamă largă, diversă și variată de produse din toate categoriile de băuturi alcoolice. Mii de produse te așteaptă la doar un click distanță, iar prețurile sunt accesibile. Branduri de whisky printre care Chivas Regal, Glenlivet, Jack Daniel`s, Johnnie Walker, The Macallan sau Teacher`s sunt doar câteva dintre ele. Coniacul, băutura apreciată și consumată în perioada Sărbătorilor este în cap de listă, iar pe Alcool Discount prețul chiar are discount. Courvoisier, Hennessy, Remy Martin, Camus sau Bisquit sunt doar câteva dintre brandurile legendare care te așteaptă pe site-ul nostru cu sute de produse.

Oferta Black & White Christmas Promo se adresează comenzilor online cu sau fără opțiunea de ridicare din magazin. Așadar, cel mai inspirat cadou de Crăciun se află la doar un click distanță.

Băuturi cadou și multe alte surprize la Alcool Discount

Alegerea cadoului perfect nu trebuie să fie un stres pentru tine, mai ales în perioada aceasta. Așadar, Alcool Discount s-a gândit la o soluție și pentru cei care sunt nehotărâți sau nu cunosc gusturilor în materie de băuturi ale persoanelor dragi. Cardurile cadou sunt o opțiune inedită și le regăsești pe site. Valorile sunt diferite, astfel că poți alege carduri cadou de 150 de lei, 250 de lei, 300 de lei sau 500 de lei. 

Ambalate într-un plic frumos și însoțite de un bilet scris din suflet, cu siguranță vei reuși să faci o surpriză plăcută chiar și celor mai pretențioși.

O altă opțiune la fel de reușită este și cea a băuturilor cadou. Astfel, pe Alcool Discount regăsești o mulțime de produse însoțite fie de o altă băutură alcoolică, fie de alte accesorii specifice. Prin acest mod faci o  achiziție smart și foarte avantajoasă, prețurile pentru ele fiind extrem de accesibile. 

Mai mult decât atât, livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 200 de lei și poți selecta chiar adresa de livrare a persoanei căruia vrei să-i faci acest cadou.

De Crăciun norocul îți surâde

Alcool Discount are un super concurs pentru tine pe Facebook. Premiul pus în joc este un Minibar Candy perfect pentru Sărbători. Tot ce trebuie să faci este să plasezi pe site-ul nostru în perioada 1 Decembrie- 22 Decembrie o comandă care să conțină băuturi alcoolice de minim 300 de lei. Trimite apoi un email la adresa echipa@alcooldiscount.ro cu id-ul de comandă, dă like pagini de facebook Alcool Discount și tag-uiește un prieten în secțiunea de comentarii. Câștigătorul va fi anunțat în maxim 72 de ore de la finalizarea concursului.

Toți pașii pentru participarea la concurs îi regăsești și pe pagina de Facebook Alcool Discount, iar ofertele sunt disponibile pe site. 

Have a nice drink & Merry Christmas!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW