13.8 C
București
joi, 6 mai

ANUNȚ ALCOR GROUP

S.C. ALCOR GROUP S.R.L. cu sediul in loc. Buzău, în calitate de beneficiar al grantului capital de lucru măsura 2, achiziționează un echipament pentru activități de cercetare-dezvoltare în științe sociale și umaniste – tomograf în coerența optică cu aplicații în neuro-oftamologie.

Funcții echipament: 1. Tehnologie TruTrack Active Eye Tracking / Dual Beam Live Eye Tracking, pentru urmarire în timp real a mișcărilor oculare, și pentru eliminarea erorilor cauzate de mișcarile ochiului pe parcursul examinării (compensarea mișcării de ciclotorsiune datorată rotației capului și a ochiului). 2. Funcție de analiză a polului posterior, prin evaluarea asimetriei dintre cei doi ochi și a emisferelor fiecărui ochi, pentru detectarea defectelor în stratul RNFL și cel al celulelor ganglionare. 3. Funcție de filtrare și selectie a imaginilor cu înaltă rezoluție pentru identificarea celor mai fine detalii. 4. Funcție de aliniere automată fovee-disc optic pentru evaluarea RNFL. Domeniu spectral OCT SD-OCT, viteza de scanare 85.000 A scan/sec.

Aplicații: Evaluare Neuro-Oftalmologică (analiza grosimii stratului fibrelor nervoase retiniene și a distrugerii axonilor, analiza fasciculului interpapilomacular, analiza hartii grosimii maculare și a volumului maculei pentru evaluarea bolilor neurologice degenerative), Examen OCT – SD OCT domeniu spectral (tomografie în coerența optică în domeniul spectral SD utilizând mai multe lungimi de undă ce permit colectarea rapidă a datelor în adâncimea țesutului ( axa Z) cu imagini transversale detaliate ale retinei), Examen Infrared (utilizarea lungimii de undă a luminii laser, capturarea imaginilor de fund de ochi în detaliu fără dilatare), Examen Red Free (pentru vizualizarea unor structuri specifice: stratul fibrelor nervoase retiniene, chisturi, membrane), Examen SD-OCT pentru detectarea și monitorizarea glaucomului (analiza completă a glaucomului, cu evaluarea inelului neuroretinian, a stratului fibrelor nervoase retiniene, analiza asimetriei polului posterior și țesutului ganglionar, utilizand distanța dintre membrana Bruch și limitanta internă), Imagini Widefield (câmp larg) periferie 55°- imagine de fund de ochi asociată cu imagine OCT, Imagistică OCT ANGIO (vizualizare neinvazivă a rețelei vasculare retiniene și coroidiene fără utilizarea substanței de contrast).

Accesorii incluse: masă cu reglare pe înălțime, PC, Monitor și imprimantă color.

Termen de garanție: min. 24 de luni. Termen de livrare: maxim 60 de zile de la data semnării contractului și primirea comenzii. Oferta va include costurile de transport, instalare, punere in funcțiune și costurile de instruire a beneficiarului. Ofertele și întrebările suplimentare pot fi trimise la adresa: clinicaalcorbucuresti@gmail.com până la data de: 05.05.2021.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW