Tu ce zonă din București alegi pentru noul tău apartament?

Te-ai hotărât să îți cumperi o locuință în perioada următoare și ai decis, împreună cu familia, că cel mai potrivit este un apartament de două sau trei camere, în unul dintre cartierele Bucureștiului?

Alege cu atenție zona în care te vei muta, pentru că apartamentul potrivit se află mereu în zona în care tu te simți cel mai bine.

De ce să ții cont atunci când alegi zona potrivită? Iată câteva idei care sperăm că te vor ajuta.

Aproape de serviciu, de bunici sau într-o zonă liniștită? Ia mereu în considerare situația familiei tale atunci când alegi

Alegem zona în care locuim în funcție de o serie de criterii personale, dar și de situația familiei noastre. O familie cu doi copii va prefera o zonă în care există atât spații verzi, cât și școli, grădinițe și locuri de joacă. Un cuplu tânăr va alege, poate, o locuință mai aproape de centru, pentru a se bucura de toate facilitățile acestei zone.

Pentru un cuplu matur, care achiziționează o locuință mai mică odată cu mutarea copiilor, o zonă liniștită, cu spații verzi și acces la o magazine și servicii medicale este esențială.

Sunt și alte aspecte pe care le luăm, de obicei, în considerare atunci când alegem zona în care să locuim. Apropierea de bunici și de alte rude, mai ales dacă avem copii mici, ar putea fi importantă. Un cuplu tânăr cu copii și părinții locuind în sectorul 2 sau 3 al capitalei se va gândi, de exemplu, la achiziționarea unuia dintre apartamentele noi din Titan, o zonă cu multiple facilități, unde ai totul la îndemână, dar și posibilitatea de a ajunge ușor în centru.

Alege unul dintre cartierele verzi ale Capitalei

Poluarea este una dintre realitățile vieții în București. Indiferent de zona pe care o alegi, te vei confrunta cu aceasta. Într-o zonă verde însă, efectele poluării sunt ceva mai mici.

În plus, o zonă verde este preferată de mulți dintre noi pentru că oferă spații mai largi de recreere – așa cum sunt parcurile sau locurile de joacă pentru copii. O simplă plimbare prin cartier va fi mai relaxantă atunci când zona este aerisită, cu mai puține blocuri și mai mulți copaci.

E important să alegi o zonă cu legături bune către centru

Chiar dacă momentan lucrezi de acasă, legătura cu centrul orașului rămâne importantă. Probabil că în viitor ne vom întoarce la birouri – în fiecare zi sau în anumite zile ale săptămânii.

Legăturile cu celelalte zone ale orașului și în special cu cea centrală rămân importante nu doar din perspectiva locurilor de muncă. Aici se află majoritatea centrelor culturale, restaurantelor și altor zone în care ne bucurăm să ne petrecem timpul liber. Tot aici ne întâlnim de obicei cu prietenii sau partenerii de afaceri.

Facilitățile zonei

Chiar dacă zona centrală rămâne atractivă, este esențial să avem o serie de facilități în imediata apropiere a locuinței noastre. Parcuri, spații de joacă, dar și școli, grădinițe și săli de sport… toate acestea contribuie la confortul nostru.

De ce să îți cumperi un apartament într-un bloc nou din Titan?

Cartierul Titan are una dintre cele mai mari suprafețe de spații verzi ale Capitalei. Totul cu numeroase facilități și legături bune către centrul orașului – cele două magistrale de metrou, dar și autobuze, troleibuze și tramvaie.

Ce spui despre un apartament într-un ansamblu rezidențial aproape de parcul IOR, în care te bucuri de toate facilitățile zonei? Poți găsi acum și apartamente de vânzare în Titan în blocuri noi, cu finisaje elegante și toate avantajele unui ansamblu rezidențial.

Ansamblul rezidențial situat la doi pași de IOR, de exemplu, Vivenda Residencias, îți oferă toate avantajele unui complex rezidențial modern, situat într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Ești aproape de Parcul IOR și de Parcul Morarilor, dar și de Arena Națională sau de Park Lake și Mega Mall. Ai în apropiere  piețe, școli și grădinițe, spitale – adică tot ceea ce ai nevoie pentru o viață confortabilă și liniștită.

De ce nu te-ai muta în unul dintre blocurile noi din Titan, bucurându-te de toate facilitățile zonei, dar și de un apartament elegant, cu suprafață generoasă și bine compartimentat?

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW