Anunț de participare la procedura de achiziții publice

DENISSON ENERGY SRL cu sediul social în Șelimbăr, Aleea Monumentului, nr.1, județul Sibiu, invită operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publică competitivă pentru atribuirea contractului de execuție lucrări de alimentare cu gaze naturale a stației de alimentare cu gaz natural comprimat pentru vehicule situată în localitatea Arad, strada Orșova nr. 1/C, județul Arad

Achiziția se realizează în cadrul proiectului „CNG ROMANIA: Implementarea primei rețele de statii de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat din România de-a lungul coridoarelor europene de transport”, finanțat din fonduri europene prin Mecanismul Interconectarea Europei.

Durata contractului: 12 săptămâni.

Locul de prestare al serviciilor: localitatea Arad, strada Orșova nr. 1/C, județul Arad

Ofertele se redactează în limba română si se pot transmite prin poştă / curier rapid, email sau prin depunere directă la adresa DENISSON ENERGY SRL, Râmnicu-Vâlcea, str. Dacia, nr.10, email oana.gradinaru@antares-group.ro, până la data de 08.08.2019, ora 17.00. 

Documentația de atribuire și detalii suplimentare se pot obtine la adresa DENISSON ENERGY SRL, Râmnicu-Vâlcea, str. Dacia, nr. 10, persoana de contact: Oana Gradinaru: email: oana.gradinaru@antares-group.ro Tel: +4-0742-208-417.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW