18.5 C
București
sâmbătă, 8 mai

Apartament în bloc nou sau în bloc vechi: ce alegere să faci?

Atunci când te decizi ca în sfârșit să te muți la casa ta și să îți cumperi propriul apartament, te vei lovi brusc de o mulțime de aspecte pe care nu ai voie să le ignori. Este o alegere dificil de făcut, dat fiind numărul mare de opțiuni pe care le vei avea la dispoziție.

Înainte de toate, va trebui să te decizi dacă vrei să îți cumperi un apartament într-un bloc nou sau unul într-un bloc vechi. Este practic dilema de care se lovesc cele mai multe persoane decise să-și achiziționeze un apartament.

Ei bine, împreună cu echipa de la EstImobiliar.ro am decis să facem un articol în care vom dezbate mai pe larg acest subiect. Astfel, dacă și tu te afli în fața acestei decizii și nu știi ce să alegi, atunci acest articol ți-ar putea fi de ajutor.

Apartamentele noi se remarcă cu o serie de avantaje importante

Este de la sine justificată atracția generală către un apartament nou, mai ales dat fiind faptul că acesta vine la pachet cu o serie de avantaje pe care este puțin probabil să le întâlnești la un apartament situat într-un bloc vechi.

Dacă vei decide să îți cumperi un apartament 2 camere Sector 3 nou atunci iată care sunt avantajele de care te vei bucura:

  • Îți va fi mult mai ușor să faci anumite modificări. Știm prea bine că mereu există un perete care nu te încântă, așa că ai vrea să îl muți sau chiar să renunți în totalitate la el. Ei bine, asta nu e ușor de făcut în cazul unui bloc vechi, dat fiind faptul numărul mare de aprobări și autorizații necesare, însă situația este diferită în cazul unui apartament dintr-un bloc nou. Prin urmare, dacă ești genul de persoană care obișnuiește să-și redecoreze în mod frecvent apartamentul, atunci sigur trebuie să îți cumperi un apartament nou.
  • Suprafețele apartamentelor mari sunt de cele mai multe ori mai generoase. Cei care locuiesc într-un bloc vechi se lovesc adesea de lipsa spațiului. Iar asta deoarece au fost făcute pe repede înainte și nu au fost gândite prea în detaliu. Ei bine, un alt avantaj al apartamentelor noi este și faptul că sunt mult mai spațioase.
  • Decor interior mult mai modern. Un alt motiv pentru care este mai bine să alegi un apartament nou în detrimentul celor vechi este și faptul că acestea au fost gândite într-un stil mult mai modern. Se pune multe accent pe ideea de open space, ceea ce sigur că te va încânta. Amenajarea unui apartament nou este mereu foarte plăcut de realizat, în timp ce în cazul unuia vechi este mai degrabă un chin și o provocare.
  • Apartamentele noi vin cu centrală proprie. Este de la sine înțeles faptul că este mult mai ok să îți încălzești apartamentul cu centrala proprie. Costurile sunt mai reduse, eficiența încălzirii este mult mai ridicată iar lista de avantaje ar putea continua la nesfârșit. Ei bine, un alt motiv pentru a alege apartamentul nou este și faptul că acesta vine cu centrală proprie, așa că nu va mai trebui să faci alte investiții.
  • Sunt mult mai sigure și mai eficiente. Iar în final ar mai trebui să subliniem ideea că apartamentele noi sunt realizate după cele mai noi tehnologii și standarde din domeniu. Astfel, sunt mult mai sigure și mai eficiente, ceea ce nu poate fi spus despre apartamentele vechi.

Acestea sunt așadar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să-ți cumperi un apartament nou și nu unul vechi. Iar dacă te-am convins și pe tine, atunci ar trebui să vezi oferta de pe EstImobiliar.ro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW