20.5 C
București
luni, 12 aprilie

Apemin Tușnad a inaugurat o nouă linie de îmbuteliere

Apemin Tușnad își dezvoltă capacitățile de producție prin integrarea unei noi linii de îmbuteliere a apelor minerale în valoare de 4 milioane de euro, linie ce asigură o creștere cu 40% a capacităților de producție, în condiții de control microbiologic strict, informează moneybuzz.ro.

Implementată în parteneriat cu Sidel, parte a Tetra Laval Group, și beneficiind de experiența de aproape 170 ani și peste 40.000 de sisteme implementate în mai mult de 190 țări a acestei companii, noua linie de îmbuteliere este realizată la cele mai înalte standarde internaționale, beneficiind de ultimele inovații tehnice în domeniu.

Noua linie include una dintre cele mai importante evoluții în domeniul îmbutelierii apelor minerale: spre deosebire de vechile linii de îmbuteliere, toate operațiunile de formare, umplere și închidere a sticlelor sunt realizate într-un singur grup monobloc de mare performanță, compact și complet automatizat, în atmosferă controlată și în afara contactului uman, eliminând orice risc de contaminare microbiologică a produselor.

Astfel, întregul circuit de îmbuteliere a apelor minerale Tușnad și Artesia – din stratul acvifer subteran și până la produsul îmbuteliat și închis în sticlă, se desfășoară într-un sistem controlat, în afara oricărei interacțiuni biologice externe, fiind păstrate astfel integral puritatea și caracterul mineral al sursei, la cele mai înalte standarde de siguranță alimentară la nivel mondial.

Apemin Tușnad continuă să își reducă amprenta ecologică, în 2020 toate cele trei branduri din portofoliu – Tușnad, Artesia și Izvorul Ascuns, vor face trecerea la noile capace ”shorty”.

Împreună cu noile preforme cu gramaj redus, acestea realizează o economie medie de 5% la consumul de plastic pentru fiecare ambalaj.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW