16 C
București
joi, 6 mai

Austria: Alertă cu bombă la sediul președinției

O alertă cu bombă a vizat miercuri sediul președinției austriece, obligând forțele de securitate să-l evacueze urgent pe președintele Alexander Van der Bellen pentru a-l plasa într-o locație sigură, a anunțat purtătorul de cuvânt al președinției, Reinhard Pickl-Herk.Toate persoanele aflate în sediu au fost de asemenea evacuate, a adăugat purtătorul de cuvânt citat, posesor al unui mesaj de amenințare primit în aceeași zi prin e-mail.

Cartierul în care se află Palatul Hofburg, sediul președintelui, a fost blocat, iar în jurul lui au fost plasate echipe mobile ale forțelor de poliție însoțite de câini dresti. După circa două ore, starea de alertă a fost ridicată, cercetările făcute dovedindu-se negative. Întregul personal al Palatului a revenit în siguranță la lucru.


Foto: By Peter Lechner – Press Photographer, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80247912

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. AUSTRIA 7/14 HRISTOS 7, MARIA 14; Austria 7/12 HRISTOS 7/12, A.UST.RIA. A-Alb, UST-Tisbitul, RIA-Rai. Raiul alb al Lui Hristos si Tisbitul. Raiul alb e Casa Raiului in care stau, edificiu sfant, unic, viu si fara de pret, dupa care se infaptuieste prin Puterea Duhului Sfant intreaga Creatie, intre anii 2004-2070 leat 7512-7578 (lumea nevazuta si vazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva). Exemple: durata unei zile si nopti pe Terra creata dupa anul inceperii infaptuirii intregii Creatii, 2004 = 24 ore; nebuloasa Cap de cal creata dupa macheta hotelului Burj al-Arab si zugraveala rosie a peretilor; ochii lui Adam creati dupa cele doua spoturi cu lumina din tavanul de rigips din dormitor s.a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW