marți, 25 februarie, 2020
15.9 C
București

Autoturism căutat de autorităţile din Austria, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa – judeţul Timiş au depistat la controlul de frontieră un cetăţean francez, care conducea un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Austria.

,,În data de 02.02.2019, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean francez în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW,, se arata in comunicatul transmis de  Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

Tânărul în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul din Serbia de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 25.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Brexit: viitorul riscant al agricultorilor britanici, fără beneficiile PAC

Părăsind Uniunea Europeană, agricultorii britanici pierd ajutoare în valoare de mai multe miliarde euro primite până acum în cadrul...

Un nou volum de Nicolae Croitoru

Zilele acestea, Editura „Niculescu” a scos de sub tipar volumul „În cercul...

IMGB, de la „ordine” la dezastru

Întreprinderea de Mașini Grele București a devenit istorie. Nu una frumoasă. Adevărul este că ne-am meritat soarta. Din cea mai...

Unul din trei angajatori români are în plan să recruteze forță de muncă din străinătate, în acest an

Aproape un sfert dintre angajatori iau în calcul să angajeze personal din străinătate în perioada următoare, iar...

TRENDING