Avantajele handicapului asiatic

In ultimii ani, pariurile pe handicap asiatic sunt tot mai cautate, unul dintre motive reprezentandu-l cota relativ mare.

Acest tip de pariu se gaseste la majoritatea meciurilor, daca ne referim la fotbal. Sunt insa si alte sporturi la care avem oportunitatea de a-l plasa. Vorbim mai ales de sporturile de echipa, dar si de sporturi individuale precum tenisul.

Definitia handicapului asiatic

Pentru cei care nu stiu ce inseamna handicap asiatic, acest tip de pariu acorda un avantaj fictiv unei echipe/unui jucator. Este un tip de pariu destul de simplu de inteles, comparativ cu altele. Teoretic, aici ai 50% sanse ca pronosticul sa fie castigator. Handicapurile pot fi fara returnare de miza (+0.5, -0.5, +1.5, -1.5 etc.) si cu returnare de miza. In cel de-al doilea caz avem doua posibilitati: sa ni se returneze miza partial sau total. Putem primi o returnare de miza totala cand pariem pe variantele (-1, -2, +1, +2 etc). Rambursarea partiala intra in discutie cand plasam pariuri pe variantele (-0.25, -0.75, +1.25, +1.75 etc).

Utilitatea handicapurilor asiatice

In general, pariorii apeleaza la handicap asiatic intr-un meci atunci cand echipa favorita sau jucatorul are o cota mica la victorie. In astfel de situatii, daca esti de parere ca favoritul va castiga la o diferenta mare vei paria in consecinta. In functie de oferta poti intalni mai multe variante de pariere pe handicap asiatic. Spre exemplu, poti miza pe (-1.5) in cazul in care crezi ca favoritul va castiga la o diferenta de doua sau mai multe goluri/seturi/gameuri.

La polul opus, daca esti de parere ca outsiderul va juca de la egal la egal cu favoritul, poti opta pentru varianta „pozitiva”. Aici ne referim la variante tip (+1.5; +2.5 etc.). Astfel, vei putea castiga chiar si daca outsiderul nu marcheaza, daca ne referim la fotbal. Acesta este cel mai mare avantaj al handicapurilor asiatice, de fapt. Le poti folosi in locul rezultatului final (1X2) cand crezi ca favorita de pe hartie va fi mare favorita si pe teren. Alternativ, handicapul asiatic este util cand consideri ca outsiderul are sanse chiar la victorie, insa preferi sa fii prudent.

Poti paria chiar si live pe handicap asiatic

Una dintre casele de pariuri cu oferta foarte bogata cand vine vorba de handicap asiatic este Unibet. Aici vei putea gasi chiar si peste 15 variante de handicap asiatic, mai ales la meciuri de fotbal si baschet din NBA. Poti incerca acest tip de pariu si live, nu doar pre-live, in special la meciuri transmise in direct. Astfel, vei putea anticipa mai clar in ce directie va merge partida. Totodata, vei fi mai sigur pe tine cand plasezi pariuri tip handicap decat daca ai plasa acelasi pariu pre-meci.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW