Avison Young a luat premiul pentru cea mai bună agenție din Sud-Estul Europei

Compania de consultanță imobiliară Avison Young a deschis primul birou în România în 2017 și este compania cu cea mai rapidă creștere din regiune

Avison Young a fost premiată în cadrul Galei SEE Real Estate Awards, pentru rezultatele excepționale din ultimul an. Compania a deschis trei birouri noi în Ungaria, Bulgaria și Cehia și a extins operațiunile existente din România și Polonia, recrutând consultanți de calibru din industrie.

După aproape patru ani de activitate în România, Avison Young a ajuns în momentul actual una dintre cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.

Compania este condusă în România de David Canta, care a coordonat recent deschiderea mai multor birouri în țări din Europa Centrală și de Est.

“Acum patru ani, eram primul birou Avison Young în Europa Centrală și de Est, ulterior s-a deschis Polonia, Ungaria și apoi Cehia și Bulgaria. Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi întreaga regiune într-un timp foarte scurt, iar premium acordat în cadrul galei ne onorează și reprezintă o recunoaștere a dinamismului cu care ne-am dezvoltat.”, a declarat David Canta, Principal Avison Young România și Cehia.

Gala SEE Real Estate Awards & Forum Networking este singurul eveniment de acest gen care acoperă regiunea sud-est europeană. Evenimentul reunește cei mai importanți dezvoltatori internaționali și locali, bancheri, investitori, avocați și alți profesioniști din regiune. Acest eveniment a găzduit o serie de discuții acoperind principalele subiecte și problemele relevante pentru sectorul imobiliar din Sud-Estul Europei.

Forumul SEE Real Estate Awards & CEO Networking a reprezentat primul eveniment virtual de premiere care a sărbătorit industria imobiliară din Sud-Estul Europei, culminând cu gala de premiere care a fost difuzată online în direct pe 8 aprilie.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW