B1: Directorul Tarom a fost schimbat din funcție

Mădălina Mezei a fost schimbată marți seară din funcția de director TAROM. Decizia survine la finalul mandatului de ministru al Transporturilor al lui Răzvan Cuc, în condițiile în care Guvernul Dăncilă a fost demis în urma moțiunii de cenzură. 

În locul acesteia, la șefia Tarom va fi numit Valentin Gvinda, pilot Tarom. 

Într-o declarație pentru B1.ro, jurnalistul Ștefan Etveș a precizat că Mădălina Mezei a fost schimbată pentru că nu a reușit să implementeze programul de evaluare și restructurare.

„Șefa Tarom a fost schimbată pentru că nu a fost în stare să implementeze programul de evaluare și restructurare. Suntem la jumătatea lunii octombrie, din 19 iunie până astăzi Mădălina Mezei, în afară de câteva numiri, în funcții cheie, nu a realizat nimic. Nici măcar nu s-a finalizat programul de achiziții pentru avioane ATR. Mai mult, Mădălina Mezei se întoarce liniștită la Bruxelles, în locuința achiziționată și la postul călduț de șef Tarom Bruxelles. Tarom a rămas cu niște milioane de dolari în conturi, bani din care trăiește câteva luni”, a declarat Ștefan Etveș. 

B1.ro a încercat să contacteze reprezentanți ai Ministerului Transporturilor pentru a comenta acest subiect, însă aceștia nu au răspuns. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW