17.1 C
București
joi, 1 octombrie

Baterii externe care te mențin conectat cu ceea ce contează pentru tine

Astăzi, atât smartphone-urile, cât și gadgeturile ne ușurează foarte mult viața dar, din păcate, sunt și consumatoare de energie. Pentru că tehnologia evoluează rapid, iar aplicațiile te pot lăsa foarte ușor fără energie exact când ai cea mai mare nevoie, este bine să-ți achiziționezi o baterie externă, care să te ajute să rămâi mereu conectat la lumea virtuală, chiar și atunci când nu ai la dispoziție o priză sau un calculator de la care să-ți încarci telefonul.

Să nu mai vorbim de cazurile în care încerci să găsești o locație cu ajutorul aplicației GPS a telefonului, iar acesta se descarcă subit. Cu siguranță, nu există persoană care să dețină un smartphone sau o tabletă și căreia să nu i se fi descărcat în momentul inoportun.

Din fericire, odată cu dezvoltarea dispozitivelor electronice care ne ușurează viața zi de zi, a apărut și bateria externă, ce vine în sprijinul tuturor persoanelor care își doresc ca acele momente în care rămân fără energie să nu se mai repete. Spre exemplu, în gama de baterii externe ale GadgetWorld vei găsi acumulatori pentru toate nevoile și bugetele.

Dacă lucrezi foarte mult pe laptop și trebuie să susții prezentări pentru clienți, cu siguranță o baterie externă pentru laptop, de mare capacitate, este ceea ce cauți. Aceasta are o autonomie de 20.000 mAh, deci este ideală pentru nevoile tale, mai ales dacă călătorești foarte mult.
Și pentru că este un gadget foarte cool, să știi că acest power bank poate fi setat la 5V, la 12V, la 16V sau la 19V (asigurând astfel încărcarea majorității laptopurilor), dar mai poate fi folosită pentru orice alt device electronic: tabletă, mp3 player, smartphone-uri, fiind compatibil cu cele mai multe mărci.

Pentru încărcarea telefoanelor mobile prin wireless, o altă opțiune este bateria externă wireless QI 8000 mAh. Poți verifica dacă telefonul a început să se încarce atunci când apare simbolul pe telefon. Timpul de încarcare poate varia în funcție de capacitatea bateriei dispozitivului, vechimea bateriei și temperatura din încăpere.

Din seria gadgeturilor cu adevarat inovatoare, de mare autonomie, este bateria externă solară de 12000 mAh, Shockproof. Pe lângă aspectul modern, nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la felul în care o folosești pentru că este rezistentă la praf, umezeală și șocuri și este prevazută cu un led ce poate juca rolul unei lanterne. Este cadoul perfect pentru cei care merg des pe munte sau departe de o sursă de curent electric.

Dacă îți verifici constant e-mail-urile sau rețelele de socializare și nu poți sta fără autonomie la telefon, îți recomandăm un alt tip de acumulator – bateria externă de 5600 mAh de tip breloc. Deși are un preț accesibil, poate încărca orice tip de device de 2-3 ori și, cel mai important, este de mici dimensiuni, așa că îl poți pune la chei.

Nu în ultimul rand, îți mai prezentăm o baterie externă de mici dimensiuni, model 2017, care are o capacitate de 7800 mAh. Dispune de două intrări USB (1 A si 2 A) și cântărește doar 229 de grame. Poate încăpea lejer într-un buzunar sau în poșetă.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW