17.1 C
București
joi, 1 octombrie

SEO in 2017: De ce este important pentru afacerea ta?

S-a tot vehiculat de-a lungul timpului ideea ca SEO este un domeniu pe cale disparitie, ca utilitatea lui nu mai este de actualitate si ca investirea unor resurse in dezvoltarea unor strategii de optimizare SEO ar fi bani irositi.

Se pare ca “Vremea pentru SEO” este departe de a apune, din contra, specialistii de la iAgency, care au o exprienta de peste 10 ani in domeniu, sustin ca, acum mai mult ca niciodata, orice business trebuie sa fie prezent in online. Romanii cheltuie aproximativ 5 milioane de euro in fiecare zi, pentru cumparaturi online. Sa fiti prezent in online este crucial pentru afacerea dvs., deoarece aici se afla potentialii clienti, aici isi exprima opiniile si tot aici isi fac si cumparaturile.

Alaturi de cei de la iAgency, am pus la punct o lista cu motive pentru care SEO este mai mult decat necesar pentru afacerea dvs.

1. Este eficient din punct de vedere al costurilor

Comparativ cu costurile asociate altor forme de marketing online, cum ar fi publicitatea PPC (pay-per-click), tehnicile de optimizare SEO sunt mult mai rentabile. In timp ce publicitatea PPC este mai costisitoare si potrivita pe termen scurt, mai ales pentru afaceri aflate la inceput, tehnicile de optimizare SEO au costuri reduse si sunt mai eficiente pe termen lung.

2. Da rezultate foarte bune

In primul rand, tehnicile utilizate in strategiile de optimizare SEO inca functioneaza. Chiar daca datele referitoare la traficul organic furnizate de Google au fost retrase de curand, tehnicile de baza sunt inca solide.

O multime de studii de caz realizate recent pot demonstra acest lucru. Cat timp va concentrati pe obtinerea unei experiente optime de utilizare in strategiile de optimizare SEO, eforturile va vor fi recompensate cu o pozitionare cat mai buna si cu un trafic organic semnificativ.

Astazi tehnicile SEO se impletesc cu marketingul online, pentru ca SEO de calitate inseamna continut de calitate pe multe site-uri ce pot directiona vizitatori catre noi.
SEO in 2017 se poate traduce printr-o crestere semnificativa a prezentei web pentru brandul Dvs.

3. Va functiona mult timp de acum incolo

Bazandu-ne pe faptul ca motoarele de cautare sunt intr-o continua dezvoltare, strategiile de optimizare SEO realizate corect vor fi o metoda de promovare eficienta pentru afacerea ta. Pentru ca un continut sa fie gasit de catre utilizatori, cautarile audio si video depind de cuvinte cheie, la fel ca si continutul text. Totodata, pentru ca motoarele de cautare sa fie credibile iar rezultatele lor sa fie luate in considerare de catre utilizatori, acestea trebuie sa ofere si rezultate organice. Tocmai de aceea, optimizarea SEO nu va disparea niciodata.

4. Motoarele de cautare preiau din ce in ce mai multi clienti

80% dintre clientii magazinelor verifica mai intai online inainte de a face o achizitie, iar acest numar va creste in viitor. Nu va dura mult pana cand toata lumea va cauta produse si servicii online. Daca doriti sa fiti gasit rapid de catre publicul pe care afacerea dumneavoastra il targeteaza, atunci aveti nevoie de o optimizare SEO eficienta, care sa va ajute sa fiti inaintea competitorilor in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

5. Lipsa de continut relevant va poate afecta sansele de reusita

Cu fiecare actualizare a algoritmilor sai de cautare, Google schimba modul in care studiaza site-urile web. Lucruri care nu existau in urma cu cativa ani, cum ar fi indicatorii de social media, au acum o importanta destul de mare in ceea ce priveste pozitia site-ului vostru in paginile de cautare. Lipsa unui continut de calitate pe site poate afecta serios imaginea afacerii dumneavoastra in mediul online, deoarece acesta este unul dintre factorii majori, pe care Google il ia in considerare atunci cand analizeaza site-uri.

6. Competitorii dumneavoastra fac asta

Daca nu va folositi de resursele pe care mediul online vi le pune la dispozitie si nu va imbunatatiti pozitia in motoarele de cautare, atunci veti pierde teren in fata unui competitor direct care face deja acest lucru si astfel veti pierde potentiali clienti. Asadar, nu ignorati aceasta unealta extrem de valoroasa si apelati la specialisti in domeniul strategiilor de optimizare SEO care va pot ajuta sa va devansati competitia.

Acum, mai mult ca oricand, este important sa investiti in strategii eficiente de optimizare SEO realizate de catre profesionistii in domeniu Afacerea dumneavoastra trebuie sa aiba o strategie de optimizare SEO bine pusa la punct daca va doriti sa deveniti vizibili in mediul online si sa atrageti cat mai multi vizitatori care sa se transforme in clienti.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW