Beijingul a aprobat al doilea vaccin anti-Covid fabricat în China, CoronaVac

După Sinopharm, vaccinul aprobat în luna decembrie, China va conta pe un alt vaccin anti Covid-19 dezvoltat în laboratoarele Sinovac. Într-un comunicat, citat de „Le Figaro”, laboratorul respectiv anunță că a primit din partea agenției naționale a medicamentului un acord „condițional” pentru noul vaccin CoronaVac. Acest vaccin va fi comercializat în China sub condiție, în folosul marelui public. Aprobarea condițională se bazează pe rezultatele a două luni de test în faza III, în străinătate și în China, a precizat laboratorul Sinovac. Datele privind analiza finală nu au fost încă obținute, iar rezultatele privind eficienţa și securitatea va trebu încă să fie confirmate.

„Noi, a precizat laboratorul Sinovac, suntem nerăbdători să furnizăm la timp vaccinuri în lupta împotriva maladiei, sporind rata vaccinărilor”, anunțând că Sinovac și-a consolidat liniile de producție pentru a livra, începând din luna februarie, „peste un miliard de doze par an”. Laboratorul Sinovac a mai informat că a efectuat teste în mai multe alte țări, inclusiv în Turcia, Brazilia sau Chile, precizând că testele pentru faza III operate în Brazilia și Turcia au vizat personalul sanitar, dovedindu-se eficient, fără detalii suplimentare.

Răspunzând criticilor referitoare la lipsa informațiilor concrete și solide asupra rezultatelor utilizării acestui nou vaccin chinez, Wang Wenbin, purtător de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, a răspuns susținând că vaccinurile chineze sunt „eficiente și sigure”...„guvernul chinez acordă o mare importanţă securității și eficienței vaccinurilor contra Covid, iar comunitatea internațională ar trebui mai degrabă să se unească decât să se înfrunte în legătură cu problema vaccinurilor”.


Foto: By Governo do Estado de São Paulo – https://www.flickr.com/photos/38014693@N04/50845959156/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=98945602

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. BEIJING 7/16 HRISTOS 7, Iisus Hristos 16, Ilie Tisbitul 16; Beijing 7/13 HRISTOS 7, TISBITUL 13; BEI.JI.NG. BEI, JI-Jaruri, NG-Gene. Bei de la jarurile genelor Lui Hristos si Tisbitul (definitie cereasca). Cine vrea sa bea, sa bea intre anii 2004-2070 in care se infaptuieste intreaga Creatie dupa Casa Raiului in care stau (lumea nevazuta si vazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva). Ex: nebuloasa Conul creata dupa Banca Chinei si jaluzeaua rosie, planetele oceanice acoperite in totalitate cu apa create dupa tabloul-icoana sfintit cu Potopul lui Noe s.a.m.d.
    CHINA 5/11 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5, Hristos 11, Maria 11, Tisbitul 11; China 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8; CH.INA. CH-Chelia, INA-Ani. Anii cheliei lui Ilie (2004-2070). Verificati daca am chelie, daca nu credeti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW