Beneficiile unei saltele din spumă poliuretanică

Spuma PU este un material moale, ideal pentru saltele confortabile şi răcoroase. Dacă vrei să ai un somn lin şi odihnitor, merită să iei în considerare gama de saltele din spumă! Iată de ce!

Îţi asigură un somn de calitate

Calitatea somnului este asigurată de capacitatea corpului de a trece prin toate ciclurile şi fazele de somn şi este influenţată de mediul (perne, saltea, lenjeria de pat, aerul din cameră, nivelul de lumină şi de zgomot). Este esenţială pentru recuperare şi relaxare şi permite minţii conştiente să stea în stare latentă, în timp ce mintea inconștientă îndeplineşte funcţiile sale. 

Prin urmare, ai nevoie de un somn odihnitor pentru a ajuta organismul şi mintea să îşi îndeplinească funcţiile, iar pentru aceasta ai nevoie de un mediu confortabil. Salteaua din spumă îţi asigură o suprafaţă excelentă de dormit, îţi menţine poziţia corectă a corpului eliminând punctele de tensiune şi durerile şi te menţine răcoros. 

Este durabilă 

Spuma PU este un material versatil şi se poate găsi în numeroase variante, densităţi şi caracteristici, fiecare dintre acestea asigurând tipuri diferite de saltele. De asemenea, este un material rezistent la frecare şi la uzură, caracteristici care o fac opţiunea excelentă pentru a fi folosită ca suport sau ca umplutură între diferitele straturi ale unei saltele. Astfel, o saltea din spumă se menţine funcţională pentru o lungă perioadă de timp. 

Spuma PU se poate folosi şi ca strat de acoperire pentru saltelele cu arcuri, crescându-le longevitatea, iar în varianta dură se utilizează la saltelele de lux pentru că le face rigide şi mai estetice. 

Ajută la reglarea temperaturii şi creşte confortul

Spuma PU în densitatea corespunzătoare şi cu o anumită dimensiune a celulelor ajută la reglarea temperaturii corpului. Astfel, te poţi baza pe o saltea cu spumă PU pentru un somn odihnitor!

În plus, pentru ca spuma PU este moale indiferent de densitatea pe care o are, asigură un strat confortabil excelent pentru o saltea. De aceea, spumă PU se poate regăsi atât în saltelele ortopedice, cât şi în cele memory foam. Este materialul ideal pentru a elimina presiunea din articulaţii, coloana vertebrală, şolduri sau gât şi contribuie la ameliorare durerilor.

Este mai accesibil decât alte modele de saltele

Spuma PU este un material accesibil, uşor de fabricat. Variaţia densităţii poate fi un factor de cost mai mare, dar chiar şi aşa, saltelele din spumă PU sunt mai puţin costisitoare decât alte modele de saltele. 

Prin urmare, dacă eşti în căutarea unei saltele care îţi oferă un raport calitate – preţ avantajos, trebuie să iei în considerare modelele din spumă PU!

O găseşti în modele şi densităţi variate

Spuma PU de calitate superioară are porii mai mari şi oferă o suprafaţă mai fermă, în vreme ce spuma PU cu porii mai mici poate fi mai moale. Prin urmare, valoarea densităţii spumei este cea care conferă gradul de fermitate a saltelei şi schimbă configuraţia saltelei.

Astfel, dacă spumă PU dură este utilizată pentru a proteja marginile sau pentru straturile de susţinere din saltea, cea moale are scopul de a creşte nivelul de confort. 

Are beneficii pentru sănătate

Datorită moliciunii, a capacităţii de a regla temperatura în timpul somnului, spuma PU are numeroase beneficii pentru sănătate. În funcţie de densitate, spumă PU poate creşte calitatea somnului, putând fi suficient de moale sau de tare pentru a ameliora durerile şi a susţine corpul într-o postură corectă. 

Este ideală pentru persoanele care se supra încălzesc în timpul somnului, suferă de dureri de spate sau de articulaţii sau au nevoie de un ajutor pentru a-şi îmbunătăţi somnul. 

Sunt uşor de transportat şi de manevrat

Spuma PU este un material uşor, prin urmare şi salteaua din spumă va fi uşor de manevrat. Chiar dacă densitatea este mare, pentru că are porii mari, spumă PU rămâne uşoară. Prin urmare, indiferent dacă este moale sau dură, salteaua din spumă ramane uşoară, ceea ce o face facil de transportat şi de manevrat. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW