Bilomag forte

Bilomag forte este un medicament bazat pe planta Ginkgo Biloba, Ginseng Siberian. Bilomag forte comprimate, este, de obicei, prescris pentru următoarele tulburări: conținut scăzut de polifenoli și flavonoide din sânge, frică fără sens, encefalopatie discirculatorie, tulburări cerebrovasculare, Boala Alzheimer, degenerare maculară legată de vârstă, frecvente amețeli, demență, ateroscleroza creierului, retinopatia diabetului, arteriopatia extremitatilor inferioare, ritm tulburat de odihnă și trezire, senzația de tinitus, Sindromul Raynaud, anemie hipocromă, tulburări de activitate mentală. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vitacaps.ro.

Ginkgo biloba este un copac ale cărui frunze sunt utilizate pe scară largă în medicină și cosmetologie. Se crede că planta are multe proprietăți utile, de aceea este recomandat să o incluzi în dieta ta pentru vindecare. Cel mai simplu mod de a utiliza acest depozit de substanțe valoroase, sunt tabletele Bilomag forte, care sunt convenabil de utilizat și nu sunt prea scumpe.

Compoziție și proprietăți chimice

În farmaceutică și cosmetologie se folosesc doar fructele acestei plante, care sunt colectate din octombrie până în noiembrie, deoarece se crede că în acest moment conțin concentrația maximă de substanțe benefice. Compoziția plantei include :

 • taninuri condensate;
 • acid benzoic cu derivații săi;
 • trilactonele de terpen numite ginkgolide și bilobalide, care se găsesc doar în această cultură;
 • acizi valerianici, propionici și ginkgolici, localizați în stratul de semințe;
 • aminoacizi;
 • timină;
 • alcaloizi;
 • proantocianidine;
 • bioflavonoide (rtsetin, camfor, ginkgetin, kveisorhamnetin, bilobetin);
 • superoxid dismutaza;
 • oligoelemente (seleniu, fier, magneziu, fosfor, titan).

Planta are o serie de proprietăți utile care apar cu utilizarea regulată. Medicamentul Bilomag forte bazat pe Ginko biloba contribuie la dilatarea vaselor de sânge si din această cauză, tensiunea arterială este redusă și de asemenea, riscul de accident vascular cerebral este redus.

Bilomag forte – Actiune

Substanțele care fac parte din cultură,  accelerează filtrarea glomerulară, datorită căreia proteinuria este redusă și crește reabsorbția apei și a sodiului. Bilomag forte reduce semnificativ nivelul de colesterol din sânge, ceea ce reduce la minimum posibilitatea de a forma un cheag de sânge. Acest remediu nu are mai puțin efect asupra creierului, prevenind modificările legate de vârstă, asociate cu leziunile neuronale și îmbunătățirea memoriei. Prin activarea absorbției de glucoză în acele părți ale creierului, care sunt responsabile de coordonarea mișcărilor, se accelerează implementarea acțiunilor complexe și procesarea informațiilor senzoriale.

Bilomag forte – utilizare in diferite boli

Utilizarea medicamentului în cancer încetinește dezvoltarea metastazelor. Datorită activității antioxidante, această plantă face ca efectele ischemiei cerebrale să fie mai puțin pronunțate. În plus, Bilomag forte combate formarea plăcii de colesterol care interferează cu metabolismul normal. Acest lucru îmbunătățește digestia, normalizează greutatea corporală și îmbunătățește fluxul de sânge către organism.

Mai mult, ajută la producerea de adrenalină, reducând astfel simptomele depresiei. Cu utilizarea regulată, îmbunătățește somnul, durerile de cap sunt ameliorate și deteriorarea legată de vârstă încetinește.

La astmatici și persoanele alergice, inclusiv la cei cu obstrucție bronșică, medicamentul are efect de incetinire a proceselor de dezvoltare. Bilomag forte maelioreaza starea de intoxicație cu alcool sau tutun, elimină principalele semne ale insuficienței venoase și crește tonusul vaselor de sânge, reducând simptomele hipoxiei.

De asemenea, comprimatele încetinesc creșterea stafilococului, pneumococului, Escherichia coli, cresc libidoul, stopeaza sângerarea, mâncărimea și durerea hemoroidala.

In timpul tratamentului cu Bilomag forte  structura țesutului conjunctiv este restabilită, rata de îmbătrânire a pielii este semnificativ redusă, petele pigmentare se decoloreaza, iar culoarea epidermei este nivelată.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW