13.9 C
București
luni, 17 mai

Birocratica.ro celebrează Centenarul prin 3.000 de conturi gratuite și reduceri pentru membrii înscriși în portal

Centenarul este aproape și va fi sărbătorit atât offline, cât și online. Cele mai importante portaluri și-au pregătit, deja, ofertele pentru data de 1 decembrie, iar Birocratica.ro este, de departe, cel mai bun exemplu în acest sens. Portalul oferă gratuitate pentru primele 3.000 de conturi realizate și propune discount-uri membrilor înscriși la servicii furnizate de rețeaua privată de parteneri. În plus, cei care sunt dispuși să elaboreze articole pe teme de actualitate pentru blogul portalului vor beneficia de promovare adițională prin intermediul partenerilor Birocratica.ro.

De Centenar, Birocratica.ro lansează o platformă dedicată parteneriatelor

Birocratica.ro nu este doar unicul portal de profesii liberale din România, ci și un partener desăvârșit care recompensează încrederea membrilor săi prin avantaje deosebite. În data de 1 decembrie anul curent, portalul va lansa o platformă dedicată exclusiv parteneriatelor pe baza cărora cei înscriși pot beneficia de discount-uri la o serie de servicii furnizate de reprezentanții rețelei private de colaboratori. Mai mult decât atât, cei prezenți la workshop-urile, cursurile sau seminarele organizate de Birocratica.ro vor avea ocazia să ia contact în mod direct cu acești parteneri, extinzându-și, astfel, contactele cu persoane din aria lor de expertiză.

Ce beneficii le oferă Birocratica.ro liber profesioniștilor români?

Un cont pe Birocratica.ro înseamnă aproape la fel de mult ca o carte de vizită, cu mențiunea că acesta este mai ușor de realizat și 100% gratuit. Cu ocazia Centenarului, primii 3.000 de liber profesioniști vor beneficia de conturi gratuite, dar și invitații la evenimentele, cursurile, workshop-urile și seminarele desfășurate de Birocratica.ro pe care le găsiți detaliate aici. Mai mult, portalul propune un discount de 10% pentru utilizatorii de case de marcat la programul Tigris AMEF (se generează și depune declarația A4200), 10 % reducere la polițele de răspundere civilă profesională și 5% la o gamă variată de asigurări prin Web Asig – Asigurări de la A la Z, dar și reduceri în funcție de campanii la suplimente și dispozitive medicale de la Pansiprod Distribuție.

Când intră în vigoare aceste facilități?

Discount-urile au fost anunțate în baza parteneriatelor deja încheiate și orice membru înscris pe Birocratica.ro poate beneficia de acestea începând cu data de 1 decembrie 2018. Reprezentanții portalului au lăsat să se înțeleagă faptul că acestea sunt doar câteva dintre surprizele care li s-au pregătit liber profesioniștilor, mult mai multe urmând să fie anunțate pe parcurs, ulterior lansării platformei. De altfel, beneficiile sunt disponibile tuturor membrilor Birocratica.ro independent de vechime sau istoric. Cei care participă la evenimentele organizate de Birocratica.ro pot afla în timp real de la partenerii portalului și de multe alte beneficii oferite.

Mai sunt câteva zile până când Birocratica.ro va lansa oficial platforma dedicată parteneriatelor care îi va ține pe liber profesioniști la curent cu cele mai atractive discount-uri la servicii de actualitate. Independent de vechime, specializare, localizare sau experiență, fiecare membru înscris pe Birocratica.ro poate beneficia de reduceri semnificative la servicii de asigurări, cazare și multe altele pe care le vor descoperi odată cu lansarea plarformei. Până atunci, cei interesați de promovare adițională sunt invitați să elaboreze articole de blog pe teme de actualitate pentru a beneficia de vizibilitate prin intermediul rețelei private de parteneri a portalului Birocratica.ro.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW