marți, 14 iulie, 2020
22 C
București

BNR, deschisă dialogului cu Parlamentul

Banca Națională a României își exprimă, într-un comunicat, disponibilitatea de a răspunde unei eventuale invitații la dialog formulate de Parlamentul României.

BNR arată că „formula utilizată de senatorul Daniel Zamfir, de a se substitui Parlamentului României, a făcut acest dialog imposibil până acum, în condițiile în care un alt senator a considerat invitarea conducerii BNR ca nerespectând procedura și fiind din această cauză un act abuziv al senatorului Zamfir. Mai mult, centrarea invitației pe persoana Guvernatorului BNR, ca și cum nu ar exista o conducere legitimă a băncii, reprezentată de Consiliul de administrație, și solicitarea repetată și în permanență a prezenței Guvernatorului BNR la întâlnirea cu senatorul Zamfir, sugerează mai mult o agendă personală decât o dorință de dialog real.”

În comunicat se mai spune că „Demersul senatorului Zamfir pare mai degrabă un demers personal, și nu o invitație legitimă pentru o prezentare serioasă pe care BNR o poate face în fața Parlamentului României, în baza legii sale de funcționare”.

În final, conducerea BNR declară că nu va refuza niciodată o invitație din partea Parlamentului.

- Publicitate -

3 COMENTARII

  1. Si daca acelasi senator sau un altul se opune convocarii balubei bnr , ce o sa mai faceti domnule ? Bănuiesc ca sfidati legislativul României in continuare , ca daca nu va mai lasa sa faceti ce vi se porunceste din exterior , si Parlamentul va cauta la unghiiute va suparati foc si nu va duceti . Asa o merge la cramă la dumneavoastră dar aicea neicușorule e nevoie de respect si patriotism si nu mai tine cu vrajala .

  2. DUPA CE AM JEFUIT BUGETELE LOCALR, PE CEL DE STAT, PILONU II, FONFUL SUVERAN, MAI DAM O SPARGERE LA BeNeRe , APOI FUGIM CU GAGICILI SI MILIARDELE IN BRAZILIA SI IN MADAGASCAR !

  3. AM JEFUIT BUGETELE LOCALE, PE CEL DE STAT, FONFUL SUVERAN, PILONU II SI MAI DAM O SPARGERE LA BeNeRe, APOI FUGIM CU MILIARDELE SI GAGICILI IN MADAGASCAR SI IN BRAZILIA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

SUA își extind războiul taxelor vamale la Franța? Anunță represalii la impozitarea de către Paris a giganților GAFA

Pionieră în materie de impozitare a GAFA (Google, Apple, Facebook și Amazon), Franța va face în curând...

Apel al unor superbogaţi

Un grup de 83 de milionari, între care și Jerry Greenfield, fondatorul gigantului american Ben&Jerry's, sau realizatorul...

OMS: Lumea nu va reveni la normalitate într-un “viitor previzibil”

Previziunea din titlu îi aparține directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o declarație...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...