Bridgestone prezintă la Paris Motor Show 2018 soluții de mobilitate, servicii și anvelope premium

Fiind cea mai importantă companie de anvelope și produse din cauciuc din lume, Bridgestone se angajează să ofere și să asigure soluții la problemele reale cu care se confruntă oamenii pe șosele.

Prin combinarea expertizei din industria anvelopelor și a forței sale în cercetare și dezvoltare (R&D), înțelegerii profunde a șoferilor și a oportunităților prezentate de tendințele macroeconomice și sociale, Bridgestone este pionier al noilor produse, tehnologii și soluții digitale care să răspundă nevoilor consumatorilor și să contribuie la modelarea viitorului în mobilitate.

La ediția din acest an a Paris Motor Show, Bridgestone va prezenta în premieră două dintre noile sale soluții de mobilitate. Concepute pentru a oferi liniștea și confortul șoferilor de zi cu zi, aceste soluții vor fi discutate în detaliu la conferința de presă Bridgestone.

Condusul devine mai ecologic

O parte din preocupările din spatele inovării Bridgestone se îndreaptă către mediul înconjurător, așa cum o arată strategia CSR a companiei „Modul nostru de a servi” și unul dintre obiectivele sale pe termen lung de reducere a emisiilor de CO2. Bridgestone urmărește acest lucru prin dezvoltarea de produse care reduc consumul de combustibil și emisiile de carbon asociate, care, în același timp, reduc impactul asupra mediului în procesul de producție şi pe durata de exploatare.

Exemple care pot fi descoperite la standul Bridgestone includ:

• HSR – Cauciuc cu înaltă rezistență – primul polimer din lume care leagă cauciul și rășinele la nivel molecular. Rezultatul este un cauciuc sintetic care este flexibil, dar are și rezistență abrazivă de 2,5 ori mai mare decât rezistența cauciucului normal. Acest lucru permite utilizarea resurselor mai eficient.

• Anvelopa concept, fără aer, pentru biciclete – Structura unică a spitelor elimină necesitatea unflării, în timp ce anvelopa devine imună la problemele legate de pierderi de presiune sau de deformare. În același timp, durata de viață a anvelopei crește considerabil; întregul pachet este reciclabil.

• Anvelope Ecopia cu tehnologia ologic – Această tehnologie premiată combină un diametru mai mare și o bandă mai îngustă. Acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea aerodinamicii și a rezistenței la rulare și, ca atare, crește eficienței combustibilului, reducând în același timp și emisiile de carbon.

Bridgestone a proiectat anvelope premium

Spațiul Bridgestone de la Salonul Auto de la Paris nu ar fi complet fără produsele emblematice ale companiei:

• Bridgestone Turanza T005 – anvelopa touring de vară este cunoscută pentru performanțele remarcabile pe suprafețele umede, economie excelentă de combustibil și kilometraj ridicat. De asemenea, anvelopele premium Turanza T005 vor fi montate pe modelul Maserati Levante, vehicul prezent la standul Bridgestone.

• Bridgestone Weather Control A005 – lansată recent, aceasta este prima anvelopă all-season a companiei. Anvelopa Weather Control A005 combină cea mai bună aderență pe suprafețele umede sau înzăpezite cu o rezistenţă mai mare la uzură. Oferă control și siguranță remarcabile, precum și confort pe tot parcursul anului

• Bridgestone Blizzak LM001 evo – anvelopa de iarnă Bridgestone care oferă un control remarcabil în toate condițiile de iarnă.

Anvelopele Bridgestone vor fi disponibile curând cu o caracteristică suplimentară care va oferi șoferilor un extra confort. Totul va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Paris!

Gama competitivă Firestone

La fel ca gama de produse Brigestone, Firestone va atrage atenția cu câteva produse emblematice bine alese.

• Anvelopa de vară Firestone – premiată cu eticheta de top A, „Roadhawk” oferă cea mai bună aderență pe suprafețe umede și frânare excelentă pe suprafețele uscate. Dacă toate astea nu sunt suficiente, anvelopa este proiectată și pentru o durată de viață mai lungă.

• Anvelope Firestone all-season – Vremea nu vă va mai lua niciodată prin surprindere atunci când veți folosi anvelopa „Multiseason” – această anvelopă a fost creată pentru a se ridica la cele mai înalte standarde în toate anotimpurile și condițiile meteo. În plus, este soluția perfectă pentru a economisi timp și bani.

• Anvelopa de iarnă Firestone – „Winterhawk 3” a fost proiectată special pentru a furniza șoferilor tot ce au nevoie când conduc pe șosele în condiţii de iarnă: echilibru, capacitate de reacție și manevrabilitate ultra-fiabilă pe care șoferii pot conta mereu.

Treceți pe la standul Bridgestone și participați la conferința de presă (2 octombrie, de la ora 14.30) pentru a descoperi mai multe despre această gamă largă de anvelope, dar și despe noile soluții de mobilitate care ajută șoferii să se deplaseze, indiferent de obstacole.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW