-1.2 C
București

Bușoi: „Guvernul PSD trebuie să plece urgent de la guvernare”

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a declarat că Guvernul PSD Dăncilă trebuie să plece de la guvernare.

Acesta a mai precizat, pe pagina sa de Facebook, că „guvernarea PSD- ALDE a eșuat; și chiar dacă ALDE încearcă o salvare în extremis, asta nu înseamnă că nu este la fel de vinovat de toate măsurile și politicile adoptate în ultimi ani”.

„Guvernul PSD Dăncilă trebuie să plece urgent de la guvernare. După ce la alegerile europarlamentare PSD a pierdut sprijinul românilor, iată că astăzi constatăm că PSD a pierdut, formal, și majoritatea parlamentară. Retragerea ALDE de la guvernare lasă Guvernul Dăncilă fără sprijinul necesar în Parlamentul României. Nu mai există, așadar, niciun argument pentru ca PSD să continue să guverneze. Constatăm cu toții că guvernarea PSD- ALDE a eșuat; și chiar dacă ALDE încearcă o salvare în extremis, asta nu înseamnă că nu este la fel de vinovat de toate măsurile și politicile adoptate în ultimi ani. Guvernarea PSD-ALDE a pierdut sprijinul popular, iar acest lucru s-a văzut și la alegerile europarlamentare. Rezultatele obținute de ambele partide ne-au arătat că românii nu au fost de acord cu politicile din ultimii ani și că își doresc o schimbare. Românii le-au dat un vot de blam”, a scris Bușoi.

Totodată, europarlamentarul a menționat că Partidul Social Democrat nu este capabil să ducă România mai departe și să o conducă eficient.

„Un guvern fără sprijin popular, un guvern fără majoritate parlamentară nu poate conduce România. PSD nu are capacitatea să ducă țara mai departe și să o gestioneze eficient. Orice zi în plus la guvernare va însemna o zi în care România pierde”, a conchis Cristian Bușoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Club Control, Noul sezon Jazz Nouveau debutează cu israelienii de la Liquid...

“Situația este gravă”- avertizează președintele Xi Jinping. Consideră însă că bătălia cu virusul ucigaș va fi câștigată

Epidemia cu coronavirus iese din granițele zonei Wuhan. Epidemia a făcut, duminică, o primă victimă la Shanghai. 40 de...

Coronavirus: Virusul ucigaș continuă să se răspândească. Beijingul face apel la armată. 56 mil. persoane, rupte de restul lumii

Xi Jinping dă asigurări că bătălia cu virusul va fi câștigată 459 de medici sunt trimiși...

TRENDING