9.8 C
București
marți, 20 octombrie

Calendar

Până la 30 august

Ajuns la cea de-a 12-a ediție, Undercloud – Festival de Teatru Independent de Orice, primul festival de teatru independent din România, va avea loc anul acesta la Muzeul Țăranului Român.

Până la finalul lui septembrie

Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, vă invită pentru al șaselea an în Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7. Programul reunește concerte acustice, proiecții de filme premiate, Seara Filmului Românesc – însoțită de dezbateri din lumea cinematografiei autohtone, Seara Filmului European, precum și stand-up comedy.

Gheorghe Gheorghiu Dej și Nicolae Ceaușescu evadează și se îndreaptă spre București… Regele face declarații… Mircea Eliade îi condamnă pe comuniști… Jurnaliștii răpiți se întorc din Irak, iar ciobanul Bucur își adună oile, în timp ce o Pisică Pătrată se manifestă pe clădirile din București. Acestea ar fi doar câteva subiecte pe care vă invităm să le descoperiți, mai pe larg, la cea de-a VI-a ediție a Salonului BD – “Povești din București în Benzi Desenate”, desfăşurată la Palatul Suţu. În weekend copiii sunt invitați la o serie de ateliere de benzi desenate. Participarea la ateliere se face numai pe bază de înscrieri.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW