1.9 C
București

Calendar

Astăzi

La Muzeul Naţional de Istorie naturală ”Grigore Antipa”, de la 19.30, vă invităm la un recital extraordinar susținut de violoncelistul Adrian Naidin. Intrare liberă, cu înscriere online.

La Teatrul Nottara – Sala George Constantin, de la 19.30, ”Mentorul”. Distribuție: Ion Haiduc, Alexandru Ion, Raluca Gheorghiu, Rareș Andrici. Regie: Cristian Nicolaie. Scenografie: Victor Diaconu.

Mâine

La Teatrul de Artă Bucureşti, de la 19.15, ”Incident la graniţă”. Distribuție: Pavel Bârsan, Doina Antohi, Andrei Mateiu. Regie: George Dogaru. Scenografie: Romulus Boicu. Bilete: 40 lei (online pe mySTAGE.ro si Eventim.ro).

Până la 22 septembrie

Muzeul Municipiului București oferă 15 concerte în Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu și Muzeul Theodor Aman, în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Museicorum.

Până la 27 septembrie

La Palatul Mogoşoaia, de la 10.00, expoziţia ”Sat şi ortodoxie”. Artist: Christian Paraschiv. Curator: Ana Petrovici-Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Club Control, Noul sezon Jazz Nouveau debutează cu israelienii de la Liquid...

“Situația este gravă”- avertizează președintele Xi Jinping. Consideră însă că bătălia cu virusul ucigaș va fi câștigată

Epidemia cu coronavirus iese din granițele zonei Wuhan. Epidemia a făcut, duminică, o primă victimă la Shanghai. 40 de...

Coronavirus: Virusul ucigaș continuă să se răspândească. Beijingul face apel la armată. 56 mil. persoane, rupte de restul lumii

Xi Jinping dă asigurări că bătălia cu virusul va fi câștigată 459 de medici sunt trimiși...

TRENDING