CAMERE DE SUPRAVEGHERE EXTERIOR HIKVISION

Hikvision nu este un brand, este un superbrand cu o reputatie exceptionala in industria securitatii care ne duce cu gandul la calitate, onestitate, raport bun pret-oferta, continuitate si inovatie. De-a lungul anilor au creat cele mai bune produse care au contribuit la evolutia pietei. 

Cu totii am auzit de celebrele camere de supraveghere exterior Hikvision din gama Turbo HD. Acestea au revolutionat piata cu rezolutia inalta pe care o au inglobata, imaginile de o calitate exceptionala captate in timp real, distante de transmisie cu mult mai lungi, tranzitie usoara si compatibilitate fara probleme cu tehnologia analog si IP, instalare simplificata si preturi foarte bune.

O retea de cabinete stomatologice cu sedii in Bucuresti si Timisoara se poate mandri cu medici de renume angajati. De-a lungul timpului mii de persoane care le-au trecut pragul au ramas clienti fideli. In fiecare sediu isi desfasoara activitatea cate 8 medici si asistentele lor. Proprietar este o doamna care a investit foarte mult in aparatura medicala si in angajati bine pregatiti, dar securitatea spatiului a lasat-o pe ultimul plan. A achizitionat cele mai ieftine camere video de supraveghere de pe piata care s-au defectat la scurt timp dupa ce au fost instalate. Ulterior nu a mai dorit inlocuirea lor, pe motiv ca nu este imperios necesar. Crezand ca potentialii hoti vor fi intimidati de aceste camere de supraveghere exterior si ca nu vor sti ca acestea nu functioneaza, proprietarul a renuntat la aceasta idee pana cand inevitabilul s-a intamplat. 

Un grup de 4 tineri au observat ca nu functioneaza camerele de supraveghere montate si au incalcat pragul cabinetului din Bucuresti. Acestia au furat sume mari de bani dar si aparatura medicala in valoare de mii de euro. Din pacate hotii nu au mai fost prinsi pentru ca au avut grija sa nu lase probe in urma lor. Proprietarul cabinetului a suferit un adevarat soc la aflarea vestii si in final a luat decizia sa protejeze spatiul si clientii instaland cele mai bune camere de supraveghere exterior Hikvision de pe piata. 

Pentru siguranta sporita si calitate de top a ales camere de supraveghere pentru exterior marca Hikvision IP Bullet de 5MP. Rezolutia foarte mare de 5MP ofera o calitate a imagii exceptionala. Camerele video Hikvision de tip bullet au numeroase specificatii tehnice precum POE, DDNR, BLC, ICR, EXIR, un senzor IR cu distanta de iluminare de 30-40-60-80m, senzor de imagine CMOS cu scanare progresiva. De asemena, ofera imagine foarte buna in conditii de iluminare scazuta. Alegand camere de supraveghere IP exterior Hikvision cu functie POE, costurile de cablare si instalare sunt reduse deoarece transmisia alimentarii si a datelor se realizeaza printr-un singur cablu.

Camerele de supraveghere Hikvision ofera siguranta si fiabilitate, iar instalarea este foarte usoara, fara a avea cunostinte in domeniu. Din momentul in care s-au instalat camerele in incinta cabinetului stomatologic au mai avut loc doua tentative de jaf, insa de aceasta data infractorii au fost prinsi multumita sistemului instalat.

Alegeti camerele de supraveghere video pentru exterior produse de binecunoscuta marca Hikvision in detrimentul altor marci si alegeti calitate, inovatie si nu in ultimul rand, siguranta. Magazinul online 1CCTV va ofera o gama de produse Hikvision din care puteti alege modelul care vi se potriveste cel mai bine.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW