20.5 C
București
luni, 12 aprilie

Când, cum și de ce să folosiți sticla în designul interior

Sticla ofera posibilități nelimitate pentru a crea senzația de spații largi și deosebite, respectând în același timp cele mai stricte standarde de igienă și siguranță. Pe lângă calitățile sale estetice, sticla ofera numeroase avantaje practice.

De exemplu, sticla antibacteriană este o inovație majoră în lumea sticlei, perfectă pentru locații unde igiena strictă este o necesitate. Acțiunea antimicrobiană a ionilor de argint din interiorul sticlei elimină 99% din bacteriile care se formează pe suprafață, prevenind, de asemenea, răspândirea ciupercilor. Sticla antibacteriană este ușor de curățat, rezistentă la produsele de curățare, inclusiv cele utilizate în spitale. Testele au arătat că, în ciuda produselor abrazive, nu se împiedică efectul antimicrobian al sticlei.

Atunci când vorbim de bucătării, vrem ca acestea sa rămână mereu curate, luminoase și primitoare. Disponibile în dimensiuni mari și într-o gamă largă de culori, modele și finisaje, sticla este o soluție perfectă.

Sticla poate crea o atmosferă deosebit de sofisticată şi de liniştitoare și prin elemente cum ar fi mesele, rafturile, ușile dulapului sau chiar prin placarea pereților.

Ușile şi pereții din sticlă maximizează senzația de spatiu, oferind deschidere şi lumină naturală. Mată sau transparentă, în nuanțe calde sau reci, sticla adaugă stralucire și stil.

Ușile glisante și partițiile din sticlă sunt durabile, fiind soluția perfectă pentru a economisi spațiu, combinând liniștea și intimitatea cu senzația de lux; posibilitățile nelimitate putând actualiza și transforma orice cameră.

Chiar dacă sticla e mult mai folosită în alte zone față de rezidențial, acest material îi ajută pe arhitecții de interior să își diferențieze proiectele prin soluții creative și personalizate chiar și în spații unde nu te gândești sau prin obiecte de decor care își pun amprenta asupra casei.

Fără îndoială, sticla a început să joace un rol tot mai important în viața noastră. De curând, a fost lansată Revista Sticlei, singura publicație specializată care pune în lumină acest material și unde puteți descoperi modalitățile infinite prin care sticla se poate integra în căminul sau proiectul vostru.

Pe www.revistasticlei.ro aflați mai multe despre trendurile industriei, noi tehnologii, inovații,   produse și aplicații din sticlă, despre folosirea sticlei în arhitectură, dar și în diferite spații interioare.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW