Carrefour România are un nou director general

Carrefour România anunță oficial numirea lui Jean Richard de Latour în funcția de CEO al Carrefour, precum și componenţa echipei sale manageriale. Anterior acestei poziții, el a fost director operațional Hipermarket Bassin Grand Nord în Franța.

Jean Richard de Latour și-a început cariera în cadrul Grupului Carrefour în 2013, ca director Studii Inovație și Afaceri Publice, urmând ca în 2014 să fie numit director de cabinet al președintelui director general al Grupului Carrefour, poziție pe care a ocupat-o timp de doi ani.

Anterior, acesta a lucrat timp de 5 ani în cadrul Ministerului de Economie și Finanțe din Franța.

În 2016, Jean Richard de Latour și-a îmbogăţit experienţa și s-a alăturat zonei operaționale, coordonând rețeaua de hipermarketuri din Paris.

Absolvent al Școlii Naționale de Administrație și titular al unui Master în Afaceri Publice al Sciences Po, Jean Richard de Latour se definește ca un om de echipă, încurajând colaborarea și fiind foarte preocupat de promovarea și dezvoltarea oamenilor.

„Am primit cu bucurie acest mandat în România. Este o onoare și o provocare pentru mine să conduc operațiunile Carrefour în România, una dintre cele mai importante țări din Grupul Carrefour. Aștept cu nerăbdare această nouă etapă profesională pentru a continua dezvoltarea companiei. Știu cât de implicată și profesionistă este întreaga echipă din România și sunt convins că, în următoarea perioadă, vom reuși să identificăm și să implementăm noi oportunități de creștere” , a declarat Jean Richard de Latour.

Jean Richard de Latour va lucra cu o echipa formată din 6 membri ai board-ului executiv și care vor coordona următoarele arii:

  • Cătălin Samara: Marketing, Digitalizare, E-commerce şi IT, Servicii client şi Procese omnichannel;
  • Luminița Iacob: Achiziţii şi Supply Chain;
  • Anca Damour: Corporate Affairs, Real Estate, Legal, CSR şi Comunicare externă;
  • Tareck Ouaibi: Operaţional;
  • Jean-Paul Denis: Financiar;
  • Ana Krasovschi: Resurse Umane
- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW