marți, 25 februarie, 2020
15.9 C
București

Cazare în Delta Dunării – ce poţi face de Revelion

Frumuseţea unică a Deltei Dunării a fost recunoscută pe plan mondial prin includerea sa în patrimoniul UNE

Informaţii generale

În Tulcea, Dunărea se împarte pe trei canale sau brațe separate: Chilia, Sulina şi Sfântu Gheorghe. Între acestea s-a creat o zonă plină de mlaştini, insule plutitoare din stuf şi baraje de nisip. Întreaga rezervaţie are aproximativ 4.187 km2.

Datorită farmecului acestui loc magic în care fauna Deltei se împleteşte perfect cu flora acvatică a Dunării, turişti din ţări străine, dar şi exploratori de toate vârstele din România, îşi planifică din timp aici vacanţe de neuitat.

Acestă destinaţie de vacanţă şi unul dintre cele mai frumoase locuri din lume este localitatea Sfântu Gheorghe. Aici este locul în care Dunărea se varsă în Marea Neagră, iar turiştii de pretutindeni descoperă o staţiune în care plaja mării se întrepătrunde cu insulele de stuf. Împreună formează un labirint plutitor.

Sălbăticia naturii în forma sa pură, dar prietenoasă localnicii din sat care trăiesc în armonie cu aceasta, este principala atracție pentru turiştii şi vizitatorii care vor să-şi petreacă revelionul în Deltă.

Cazare în Deltă

Ofertele speciale pentru un pachet de revelion îţi sunt la îndemână şi de data aceasta vei simţi că ai prins “peştele cel mare”.

Mai mult, poţi sărbători trecerea dintre ani împreună cu familia, prietenii sau colegii în cadrul unui complex rustic de cazare în Delta Dunării care îţi asigură mult mai multe avantaje şi activităţi decât ţi-ai putea imagina vreodată.

Posibilităţile sunt numeroase în cazul în care te decizi să îţi rezervi un sejur de Revelion în Delta Dunării. Printre numeroase alte facilităţi şi oferte de revelion pe care le vei descoperi în căutarea ta de cazare în Delta Dunării, vei afla acum că ai:

●   Posibilitatea să te bucuri de activităţi SPA – Jacuzzi, piscină, saună, masaj, centru de fitness;

●   Restaurant şi brasserie – De la bufete pentru mic-dejun la cele mai diversificate preparate culinare, până la o selecţie luxoasă de băuturi fine şi cocktailuri exotice. Serile pot fi acompaniate de concerte live in timp ce servesti cele mai importante delicii tradiţionale si pescăreşti;

●   Săli de jocuri, sporturi de interior şi acces nelimitat la internet – În cazul în care cauţi cazare în Delta Dunării, asigură-te că vei putea întreprinde cel puţin o activitate nouă în fiecare zi. Împreună cu prietenii, familia sau colegii, distrează-te pe cinste în cadrul jocurilor de ping-pong, darts, biliard, board games. Iar pentru a crea o seară cu totul specială, chiar în Delta Dunării poţi viziona filme de cinema în săli de proiecţie special amenajate;

●   Activităţi educative şi recreative pentru copii – Dacă tot cauţi să îţi asiguri un concediu de neuitat în Delta Dunării, atunci eşti interesat să asiguri copiilor tăi o experienţă şi mai frumoasă. De aceea este important să apelezi la o cazare în Delta Dunării care asigură celor mici activităţi de reciclare creativă, pictură, dans, origami, modelaj, fun science etc;

●      Posibilitatea de a explora numeroase lacuri şi canale din Deltă

Fiind una dintre cele mai atractive zone turistice din lume, tot mai multe oferte de revelion și cazare în Delta Dunării sunt din ce în ce mai avantajoase.

Universul sălbatic al Deltei Dunării a devenit în ultimii ani atracţia principală pentru vizitatori, iar ofertele de cazare în Deltă asigură facilităţi şi conditiii care îţi oferă o experienţă unică şi foarte deosebită.

De exemplu, un pachet de bază este format din trei nopţi de cazare pentru un singur adult într-o cameră dublă, acces complet la pensiune, cină şi băuturi asigurate pentru noaptea de revelion, activităţi distractive şi multe altele la preţul de la doar 335 de Euro.

Delta Dunării te asteaptă sa te relaxezi in cadrul celei mai importante rezervații naturale din lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Brexit: viitorul riscant al agricultorilor britanici, fără beneficiile PAC

Părăsind Uniunea Europeană, agricultorii britanici pierd ajutoare în valoare de mai multe miliarde euro primite până acum în cadrul...

Un nou volum de Nicolae Croitoru

Zilele acestea, Editura „Niculescu” a scos de sub tipar volumul „În cercul...

IMGB, de la „ordine” la dezastru

Întreprinderea de Mașini Grele București a devenit istorie. Nu una frumoasă. Adevărul este că ne-am meritat soarta. Din cea mai...

Unul din trei angajatori români are în plan să recruteze forță de muncă din străinătate, în acest an

Aproape un sfert dintre angajatori iau în calcul să angajeze personal din străinătate în perioada următoare, iar...

TRENDING

2019: Anul ecosistemului digital bazat pe date

Potrivit lui Valentin...

Ne clasăm pe locul cinci la salarii medii din industria auto

România este una dintre țările europene cu...