10.2 C
București
duminică, 9 mai

Ce afacere îți lansezi în pandemie

Vrei să debutezi ca antreprenor și să lansezi un business în următoarea perioadă? Trebuie să știi că pandemia și distanțarea socială au redefinit ideea de afaceri și că orice nou business ar trebui să țină cont de condițiile actuale. Cel mai probabil și în următorii ani se vor păstra noile tendințe, așa că ar trebui să ții seama de asta.

Mediul online e cel mai indicat. Deci, dacă te gândești la o afacere, vezi dacă se aplică sau nu pentru mediul online sau dacă măcar răspunde unei nevoi curente, stringente.

Nu ai nicio idee? Iată patru idei de afaceri pe care le poți aborda în această perioadă:

1.Servicii de realizare site-uri și web design

Orice afacere are nevoie de un site, nu? Și atunci de ce nu ai lansa un business pe marketing online și creare de site-uri.

Migrarea afacerilor în mediul online creează oportunități de business pe care le poți valorifica și tu dacă ai cunoștințele necesare sau buget suficient pentru a angaja specialiști.

Serviciile de construcție de site-uri și web design vor fi extrem de căutate și în anii următori, astfel că se poate dovedi o idee de afaceri câștigătoare.

2.Coaching, chiar și online

Moda consultanței și a dezvoltării personale individuale a ajuns și la noi mai ales în condițiile în care stresul e în creștere. Astfel, dacă ești psiholog, ai studii pe partea de psihologie și un atestat, calea îți e deschisă spre o afacere în acest domeniu.

Dacă îți place să dai sfaturi, să îi ajuți pe ceilalți să găsească soluții pentru probleme lor, dar nu ai nicio diplomă pe coaching sau psihologie, poți găși pe internet cursuri care te vor ajuta să obții cunoștințele și diploma de care ai nevoie.

3. Magazin online

Vrei să beneficiezi și tu de creșterea de 40% a comerțului online? Un magazin pe internet e extrem de potrivit în perioada în care distanțarea socială se impune în orice domeniu și multe magazine se închid temporar sau permanent.

În plus, costurile cu un magazin online sunt mai mici decât pentru unul fizic și e mai ușor de gestionat.

Tot tu te poți ocupa și de promovarea magazinului online. Poți urma cursuri online de marketing online, pentru a învăța despre SEO, administrare de campanii pe Google Ads și Facebook, astfel încât să obții rezultate cât mai bune cu afacerea ta.

Nu știi cum să îți promovezi afacerea? Fă testul pus la dispoziție de PR2Advertising.ro și vezi ce i se potrivește afacerii tale. Îl găsești aici: https://pr2advertising.ro/test-de-ce-tip-de-promovare-are-nevoie-afacerea-ta.

4.Consultanță pe fonduri europene

Cu atât de multe scheme de finanțare și atât de mult buget care stă să vină pentru afacerile afectate de pandemie, un mare business va fi o companie care să ajute IMM-urile să obțină bani nerambursabili.

E o mare oportunitate de business aici, însă e nevoie și să ai cunoștințe pentru a te asigura că le poți oferi servicii de calitate clienților. Totuși, dacă reușești să găsești câțiva clienți care pot accesa sume mari din fonduri europene, îți poți asigura un trai bun pentru o perioadă rezonabilă de timp.

Mai sunt multe idei bune pe care le poți pune în practică, însă trebuie să ții cont de faptul că un business nu e o vacanță și că uneori va fi stresant și greu. Tocmai de aceea, înarmează-te cu răbdare și contează pe muncă și dedicare pentru ca afacerea ta să ajungă una de succes.

Sursa:Afaceri-si-leadership-feminin.ro

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW