Ce avantaje oferă o spălătorie de covoare profesională

Spălarea covoarelor acasă este un proces cu adevărat dificil din mai multe motive. Efortul fizic depus este unul considerabil, petele se scot greu fără ajutorul soluţiilor profesionale şi curăţarea poate dura ore în şir. Din fericire, există spălătorii profesionale cum este Waldmaster (cu activitate în București și Ilfov) care se ocupă exclusiv cu spălarea covoarelor şi care se asigură că acestea sunt readuse în cea mai bună formă a lor prin tehnici şi materiale moderne.

În orice locuinţă, un covor reprezintă o investiţie pe termen lung menită să dureze mulţi ani. De aceea, ele trebuie îngrijite corespunzător şi curăţate periodic pentru a nu se degrada şi pentru a-şi păstra aspectul în ciuda trecerii anilor şi a utilizării zilnice. Multe persoane le curăţă acasă, însă nu reuşesc niciodată să obţină rezultatul final dorit, în ciuda petrecerii a ore în şir pentru a-l spăla manual şi pentru a-l usca.

Motive pentru a apela la o spălătorie de covoare

Covorul este utilizat intens şi întrebuinţat fără pauză, motiv pentru care e nevoie să fie curăţat cel puţin o dată pe an. O spălătorie de covoare profesională se va ocupa de curăţarea covoarelor în profunzime şi de îndepărtarea prafului, a mirosurilor neplăcute şi a bacteriilor care se strâng în materialul covorului. Cu ajutorul tehnologiilor moderne, a aparaturii şi a echipamentelor pe care le au în dotare, profesioniştii vor reda covoarelor prospeţimea şi culoarea de altădată.

Spălarea şi îngrijirea periodică a covoarelor va prelungi în mod cert durata lor de viaţă. Un covor bine întreţinut nu necesită să fie înlocuit, deci curăţarea profesională a acestora este mai rentabilă decât achiziţia unora noi.

Folosirea aparaturii moderne pentru economisire de timp şi efort

Efortul fizic al proprietarului este eliminat în totalitate, deoarece covoarele vor fi trecute printr-un proces mecanizat şi automatizat cu ajutorul aparatelor şi echipamentelor profesionale pe care o persoană obişnuită nu le deţine acasă. Tehnologiile folosite de experţii din cadrul spălătoriilor de covoare permit o curăţare în profunzime a covorului.

Detergenţi speciali pentru rezultate impecabile

Cu ajutorul detergenţilor destinaţi diferitelor tipuri de materiale, murdăria şi petele de pe covoare sunt eliminate redând aspectul de nou. Este inevitabil că petele să nu apară pe un covor, fie că e vorba de mâncare, vopsea, lichide care au pătruns deja adânc în ţesătura covorului şi care nu mai pot fi curăţate acasă, indiferent de metodele folosite. Numai o spălare profesională poate curăţa aceste pete şi poate elimina bacteriile acumulate odată cu trecerea timpului. Detergenţii şi soluţiile special destinate pentru acest proces de curăţare sunt costisitoare şi chiar dacă ar fi folosite acasă, rezultatul nu ar fi acelaşi din cauza lipsei de aparatura performanţă.

Un covor curat înseamnă un confort sporit

Un covor proaspăt spălat, lipsit de pete şi frumos mirositor, va contribui la decorul îngrijit al casei şi va spori confortul celor care locuiesc acolo. Casa devine mult mai curată şi aerul devine mai proaspăt odată cu alegerea de a lăsa covoarele pe mâinile profesioniştilor, care vor folosi toate mijloacele din dotare pentru a le reda covoarelor culoarea iniţială şi pentru a îndepărta petele.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW