joi, 9 iulie, 2020
24.1 C
București

Ce operațiuni poți face prin Home Bank, soluția smart de Internet Banking de la ING Bank?

Pandemia Covid-19 are deja efecte importante atât în plan economic și medical, cât și social. Îndemnul de a sta acasă pentru a ne proteja – pe noi, pe cei apropiați sau pe cei vulnerabili datorită vârstei sau diverselor afecțiuni – a venit cu modificări importante ale modului în care facem cumpărături, dar și accesăm diverse servicii.

Serviciile bancare sunt printre acestea. Dacă înainte de coronacriză multe persoane plăteau cash pentru cumpărături și preferau interacțiunea directă cu funcționarii bancari, astăzi plătim din ce în ce mai des cu cardul și ne rezolvăm problemele prin intermediul serviciilor de Internet Banking.

Clienții ING Bank erau familiarizați încă dinaintea crizei cu posibilitatea de a realiza diverse operațiuni bancare din confortul propriei locuințe, fără deplasări la bancă sau timpi de așteptare.

Iată doar câteva dintre operațiunile pe care le poți face prin intermediul Home’Bank, soluția sigură, prietenoasă și ușor de accesat de internet banking ofertă de ING Bank. O soluție gratuită, accesibilă de oriunde, fără drumuri suplimentare la bancă.

Ai acces la contul tău și poți face tranzacții simplu și sigur

Poți vedea care sunt sumele de bani din cont, poți transfera bani către alte conturi, poți gestiona depozite și chiar credite direct din cont.

Tot de aici îți poți schimba PIN-ul  sau poți să îți consulți numărul contului IBAN, dacă ai nevoie de acesta. În plus, tot de aici poți să plătești facturi, să deschizi un cont în valută și să comanzi gratuit un card, ba chiar îți poți face o asigurare de viață.

Transferi bani prietenilor din lista de telefon

E mult mai simplu să transferi bani unui prieten! Dacă este și el client ING, îi poți transfera instant o sumă de bani, către numărul de telefon declarat la ING Bank. Simplu și sigur, cu 0 comision.

Îți faci o asigurare pentru liniștea ta

Mai multe tipuri de asigurări îți stau la dispoziție în Home’Bank: de viață, de locuință, de protecție pentru diverse situații în care nu îți poți achita creditul sau asigurarea de viață de grup atașată creditelor cu ipotecă. Toate sunt accesibile direct din aplicație. Nu trebuie să faci drumuri la bancă, nu trebuie să dai telefoane. Ulterior, sumele se pot achita direct din contul tău. Nu riști să uiți de o plată, inactivând asigurarea. Poți sta liniștit așadar, pentru că ești asigurat pentru situațiile neprevăzute.

Ai acces la numeroase reduceri prin ING Bazar

Prin ING Bazar, ai acces la o mulțime de reduceri la magazinele tale preferate! Tot ce trebuie să faci este să activezi reducerile care te interesează. Lunar, în portofelul tău electronic din ING Bazar, se pot aduna sume importante, reprezentând procente din cumpărăturile tale.

Vei regăsi pe lista partenerilor noștri din ING Bazar o mulțime de magazine cunoscute: supermarketuri, magazine de haine, de încălțăminte și jucării, librării populare, magazine de cosmetice și multe altele. Cumpărăturile tale îți oferă beneficii importante, iar banii adunați în Portofel îi transferi în câteva secunde în contul tău, pentru a-i putea folosi cum dorești.

Economisești cu spor

Cu nu îi strică o rezervă în această perioadă în care nu știm cum va evolua economia și cât de sigur este jobul pe care îl avem? Cu ING nu e doar simplu să economisești, e și distractiv.

Ai o mulțime de variante la dispoziție, de la clasicele depozite la termen și până la depozitul special, Bonus, care îți înmulțește economiile cu mai mare viteză, timp de 4 luni. Depozitul Bonus are mereu o dobândă atractivă și poate fi încheiat utilizând sumele în plus pe care le aduci în bancă pe perioada ultimelor 3 luni.

O opțiune prin care economisești aproape fără să îți dai seama este Round Up. De fiecare dată când plătești cu cardul, o mică sumă trece automat în contul de economii. Rotunjești în acest fel sumele cheltuite  până la primul multiplu de 5 şi tot ce e în plus merge direct în contul tău de economii.

De exemplu, dacă ai cheltuit 28 de lei, 2 lei vor trece în contul tău de economii. Diferența nu o vei simți atunci când dai banii, dar în timp sumele se adună și poți strânge în sfârșit o rezervă care e de mare folos în perioade precum cea pe care o parcurgem.

****

În condițiile distanțării sociale impuse de pandemia Covid-19, e mai bine să accesezi online diverse servicii, inclusiv cele bancare. Home’Bank, soluția de Internet Banking de la ING Bank, îți permite gestionarea banilor direct de acasă, printr-o interfață sigură și prietenoasă.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ