Ce pistol de apărare să alegi?

Știi că există multe tipuri diferite de pistoale de apărare și uneori este dificil să știi pe care să alegi. Ca memento, pistoalele de apărare (adesea încă confundate cu puștile periculoase care sunt acum interzise spre vânzare) sunt arme neletale, adică care nu pot ucide sau răni grav. Scopul acestor pistoale de autoapărare cu bile este să fie un factor de descurajare sau să neutralizeze potențialul agresor prin vizualizate, zgomot sau impact fizic limitat.

Ce este o armă de autoapărare cu bile de cauciuc? În ce context și în ce condiții sunt utilizate în general aceste gloanțe și cu ce riscuri?

Despre ce e vorba ?

„Gloanțele de cauciuc” sunt așa-numitele proiectile „cu impact cinetic”, care se prezintă sub formă de sfere de cauciuc sau gloanțe metalice acoperite cu cauciuc. Pot fi trase de pe arme standard sau specifice, cum ar fi lansatoare de gloanțe de apărare în scopuri neletale. Acest tip de proiectil este utilizat în principal în întreaga lume pentru a dispersa manifestanții sau revoltații, lovind protestatarii și incapacitându-i, fără ca proiectilele să intre în mod normal în carne și oase.

Gloanțele de cauciuc au fost introduse la începutul anilor 1970 de către forțele de ordine britanice ca parte a controlului revoltelor din Irlanda de Nord.

Ce este pistolul cu bile de cauciuc?

Pistolul cu bile de cauciuc este o armă de apărare neletală care descurajează un atacator fără a-i pune viața în pericol. Acesta ia forma unui pistol sau revolver cu aspect relativ simplu. Scopul său este eficiența și nu estetica! Ca parte a armelor de categoria C, este necesar să se furnizeze diverse documente justificative pentru obținerea acesteia: certificat medical datat mai puțin de o lună, document de identitate și dovada adresei. În plus, este obligatoriu să o declari. În funcție de model, pistolul cu bile de cauciuc este capabil să tragă cu bile de cauciuc sau cu foc (mai multe proiectile simultan). Este folosit pentru apărarea acasă.

Arme de apărare de vânzare fără autorizație sau declarație

Furnizorii împart armele de apărare în două. Armele de apărare de contact sunt mai periculoase decât armele de apărare la distanță. Gradul lor de letalitate este mai mare. Manipularea acestor arme necesită o gândire atentă, deoarece trebuie să atingi fizic agresorul. În general, nu sunt făcute pentru femei. Utilizarea poate provoca răniri atât ție, cât și celor care abuzează. Armele de apărare la distanță includ arme de explozie cu gaz sau gel, cum ar fi canistre de gaze lacrimogene și spray-uri de apărare. Armele sunt clasificate în funcție de gradul lor de letalitate. Mai multe arme de apărare sunt special concepute pentru femei datorită ușurinței lor de utilizare. Arme care pot fi puse în buzunar sau într-o geantă de mână. O gamă largă de arme de apărare este disponibilă online. Merită să faci o comparație și să studiezi ofertele care se potrivesc cu profilul tău.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW