Cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud şi de Est ajunge în weekend în București

Ajuns la cea de-a 23-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în acest weekend, pe 6 și 7 octombrie, la Sala Palatului din București, cu activități noi și universități aflate în premieră în România.

Peste jumatate din universitățile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această toamnă
Peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, USA, Arabia Saudită, Spania sau Germania sunt pregătite să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente 50 de universități din Marea Britanie şi universităţi aflate în top 100 mondial precum Imperial College London, University College London, University of Bristol, University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University.

Peste 7.000 de programe de studiu în peste 30 domenii de activitate în 15 ţări
În acest weekend, vizitatorii vor găsi la cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est peste 7.000 de programe de licenţă şi masterat în peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină, arhitectură.
Printre universităţile prezente la RIUF se numără şi University of Birmingham cu circa 26.000 de studenți. Cele mai căutate programe de master ale instituţiei se numără cel de Cooperare, conflict și probleme de securitate și cel de Politică Economică Internațională. La nivel de doctorat, universitatea are cinci programe generale: Artă și Drept, Inginerie și Ștințe, Științe ale Naturii, Medicină și Medicină Dentară și Științe Sociale.
Mai bine de 20 de universităţi din Olanda vor oferi informaţii despre programele de licenţă, masterat şi doctotrat. Radboud University, de exemplu, va oferi informaţii despre 12 programe de studiu la nivel licență și peste 35 de master în limba engleză.

Consiliere educațională și de orientare în carieră gratuită în timpul evenimentului
Pe lângă gama variată de universități prezente, la RIUF poți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi straine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, târgul internațional de universități oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.
Mai mult, cei care se înscriu și participă la RIUF, vor primi după eveniment o ofertă educațională personalizată în funcție de țările și domeniile de interes ale acestora.

RIUF YouForum, conferința dedicată 100% elevilor și studenților
RIUF YouForum îi ajută pe cei prezenți la eveniment să afle ce carieră sau program de studiu li se potrivește, inspirându-se de la oamenii din echipele celor mai cunoscute și apreciate branduri românești și interacționând direct cu reprezentanții celor mai căutate universități din România și din străinătate.
Mihai Mărgineanu, Dan Negru, Oana Tache (UNTOLD & NEVERSEA), Irina Prisăcariu (TVR) sunt doar o parte dintre cei peste 35 de invitați din România și din străinătate pe care îi vor cunoaște cei prezenți la RIUF YouForum.
Pe 6 și 7 octombrie, la Sala Palatului, vizitatorii vor găsi pe lângă cele peste 100 de universități și instituții educaționale:

  • ateliere practice despre cum îți construiești un CV creativ, IT&gaming, business, social media, DJing, gaming;
  • sesiuni de discuții despre cum îți poți alege facultatea potrivită, avantajele voluntariatului, creative thinking, learning versus doing;
  • prezentări ale programelor de studii și ale universităților internaționale prezente la RIUF-The Romanian International University Fair.
    La RIUF afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în România sau în străinătate și descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Înregistrează-te pe www.riuf.ro și vino în București, pe 6-7 octombrie, la Sala Palatului, Cluj Napoca- 9 octombrie, Iaşi- 11 octombrie sau Constanţa pe 13 octombrie.
- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW