Cele mai accesibile 3 metode de a livra un pachet intr-o alta tara

Cu siguranta, la un moment dat in viata ai avut nevoie sa trimiti un pachet intr-o alta tara sau chiar sa primesti unul de la cineva aflat dincolo de granita. De cele mai multe ori, este vorba de diverse cumparaturi pe care le faci online de pe un magazin aflat intr-o tara straina.

Cu toate acestea, exista si situatii in care pachetele trimise nu fac parte dintr-un ciclu de tipul furnizor – client, ci ai nevoie sa trimiti catre o alta persoana fara prea multe acte si, in mod evident, la un cost cat mai mic, in functie de destinatia la care trebuie sa ajunga un pachet.

Iata cum poti trimite un pachet intr-o alta tara

Atunci cand ai de trimis un pachet intr-o alta tara, principalele lucruri care te intereseaza sunt ca pachetul sa ajunga cat mai repede si ca acesta sa ajunga in siguranta. Totusi, timpul de livrare si siguranta pachetului sunt variabile in functie de metoda pe care o alegi pentru a trimite un anumit colet.

Serviciul de curierat

Cea mai simpla metoda este sa apelezi la un serviciu de curierat. Dat fiind faptul ca exista mai multe optiuni in ceea ce priveste compania de curierat, este bine sa alegi cu atentie si sa optezi pentru o firma profesionista cum este Pttexpress.ro, care ofera servicii de transport colete Romania Spania, permitandu-ti sa faci chiar si o estimare a costurilor inainte. In acelasi timp, este si cea mai sigura metoda, deoarece sunt foarte rare cazurile in care pachetele nu ajung sau ajung deteriorate. Chiar si asa, intr-un caz nefericit, firma de curierat isi asuma responsabilitatea in cazul unor deterioari sau intarzieri.

Cunostinte care se deplaseaza international

Aproape toata lumea are rude sau prieteni care locuiesc, lucreaza sau se deplaseaza in alte tari in interes personal sau profesional. In ceea ce priveste costurile, aceasta ar fi cea mai ieftina varianta, deoarece aceste lucruri se fac ca un mic favor.

Totusi, trebuie sa iei in considerare ca destinatarul coletului trebuie sa se supuna programului persoanei care il livreaza. In caz contrar, este nevoie ca persoana care livreaza sa fie nevoita sa faca un ocol semnificativ care poate costa timp si poate fi un lucru neplacut, mai ales daca este in vacanta si are planuri bine stabilite sau daca se deplaseaza in interes profesional si nu poate pierde timp.

Mica intelegere

Exista o intreaga piata care se bazeaza pe mica intelegere atunci cand vine vorba de transport international de colete. Multi oameni fac acest lucru in mod regulat, in timp ce altii se deplaseaza in interes de serviciu si, pentru un venit suplimentar, transporta si colete. Desigur, poate fi o varianta ieftina, dar siguranta nu este niciodata garantata.

Prin urmare, daca ai de trimis un colet in afara tarii, alege o varianta sigura, dar si optima in pentru costuri si nu uita ca siguranta coletului este poate cea mai importanta. Asadar, asigura-te ca ai impachetat pachetul corect. 

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW