11.8 C
București
joi, 6 mai

Cele mai bune motive pentru care să cumperi o mașină second hand

Cumpărarea unei mașini presupune pe lângă ore întregi de căutări, o investiție destul de mare. Mulți dintre conducătorii auto nu își permit să cumpere un autoturism nou, venit direct din fabrică, și astfel atenția se îndreaptă către autoturisme deja rulate. Această alternativă vine însă cu mai multe avantaje decât am putea vedea în primă instanță.

Cu siguranță, atât pasionații de autoturisme cât și cei care aleg să achiziționeze o mașină pentru confortul deplasării, dacă ar putea întotdeauna să aleagă ar merge pe varianta achiziției unui autovehicul nou. În realitate insă, trebuie găsit echilibrul între necesitatea sau plăcerea de a conduce, bugetul disponibil și performanțele tehnice ale mașinii. Din fericire piața de mașini second handare o multitudine de oferte și cu siguranță șoferii vor găsi o mașină care să le placă și care să se potrivească așteptărilor lor.

Mii de anunțuri online cu vânzări auto sunt postate zilnic pe Internet. Singura problema ar mai rămâne selectarea celor cu adevărat în regulă și care să ofere siguranța că achiziția va fi pentru un autoturism de calitate la un preț corect. Un exemplu de loc unde să cauți mașina potrivită este cautimasina.ro, care este mai mult decât un site cu anunțuri de vânzare auto. Este practic o platformă care înglobează anunțuri oferite de aproximativ 160 de site-uri de profil din România, așa încât viitorii cumpărători să le găsească pe toate într-un singur loc. Sigur, negocierea și văzutul mașinii în realitate se face după interogarea site-ului, iar transformarea achiziției propriu-zise într-un succes ține doar de cumpărător, însă informarea și selectarea în prealabil a celor mai potrivite oferte este un prim pas. Unul foarte important, întrucât cu toții ne luptăm cu timpul sau mai bine zis, cu lipsa lui.

Iată care sunt cele mai bune 3 motive pentru a cumpăra o mașină deja rulată, fie că ești la prima ta mașină, fie că vrei deja să o schimbi pe cea veche:

1. Diversitatea opțiunilor

Gama de autoturisme second hand pe care viitorii cumpărători o au la dispoziție este foarte mare. În fiecare an brandurile se întrec în a scoate noi și noi modele, așadar pe cele puțin mai vechi poți să le găsești foarte ușor la un preț accesibil. Mai mult, poate că îți place un model care deja nu se mai fabrică și astfel cu siguranță îl vei găsi doar în căutările printre zecile de anunțuri cu mașini rulate. Internetul aduce un mare atu și în acest caz, întrucât cu ajutorul lui la o simplă căutare vei găsi mii de anunțuri de vânzare

2. Prețuri convenabile

Pentru că tot vorbeam mai sus de un buget, cu siguranță dacă alegi o mașină la mâna a doua vei plăti mai puțin. Știm cu toții că o mașină nouă își pierde deja din valoare din moment ce iese pe poarta fabricii. Este foarte posibil ca prin investiția pe care poți să o susții, să nu poți spera decât la o variantă standard dacă vrei neapărat o mașină nouă, în timp ce cu același buget poți să iți cumperi ceva cu mult mai luxos și mai bine echipat, deși este second hand. Dacă alegi să achiziționezi o mașină second hand, te poți bucura de brandul care îți place și de avantajele pe care le oferă fără să plătești prețul câteodată exorbitant pe care îl are în momentul în care modelul este abia lansat. O poți cumpăra chiar și de 2-3 ori mai ieftină față de prețul original de lansare.

 3. Multitudinea informațiilor

Internetul este o resursă valoroasă nu numai pentru căutarea anunțurilor cu vânzări de mașini second, găsirea variantei potrivite și compararea de prețuri, așa cum îți permite și platforma cautimasina.ro,  ci și prin nenumăratele informații pe care poți să le găsești despre mașini: topuri, tabele, grafice comparative, opinii ale diverșilor cumpărători, costuri aferente întreținerii și a pieselor de schimb sau opțiuni de îmbunătățire a opțiunilor deja existente pe mașină.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Este frumos să ai un loc atât de convenabil în care să cauți o mașină uzată! Dar recomandarea mea înainte de a cumpăra un vehicul folosit este întotdeauna să verificați istoricul online pe site-uri precum Carvertical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW