Cele mai bune sloturi cu tematică de petrecere!

Când vine vorba despre sloturi, se pot trage o mulţime de concluzii. Sunt jocurile cele mai populare printre gambleri, sunt create cu o grafică de excepţie şi au ataşate premii colosale. Un alt aspect al sloturilor ţine fără îndoială de temele variate în care acestea sunt oferite jucătorilor.

O temă care intră în forţă în preferinţele playerilor este cea care pune în evidenţă distracţia şi petrecerea la maxim. Despre o asemenea tema vom discuta în rândurile următoare şi vom da exemple de câteva sloturi care o reprezintă.

The Paying Piano Club

Dacă alegi să joci în Vlad Cazino, cu siguranţă că tema vampirului modern pe care se axează platforma te atrage în mod deosebit. Alături de tema platformei în sine, te aşteaptă şi acest slot, unul care promovează tema petrecerii.

Muzica este cea care dă tonul petrecerii şi în special jazzul, a cărui perioada de glorie a atins apogeul în anii 1920. Slotul produs de către Play’n Go exact acest lucru îl face şi nu oriunde, ci într-un club exclusivist.

Arhitectura pe care se desfăşoară acţiunea este una care aminteşte de o epocă demult apusă, cea de 3X3. Asta înseamnă că pe cele 3 role ale slotului vei întâlni instrumentele muzicale caracteristice muzicii de jazz.

Aterizează deci pe ecran viori, banjo, trompete şi tobe, toate hotărâte să cedeze cât mai multe câştiguri.

Şi pentru ca jocul să nu lase jucătorii fără specialele preferate, scatter-ul este adus pe role prin intermediul celor 3 instrumentişti. Apariţia acestora determină 5 spinuri gratuite, pe parcursul cărora se pot achiziţiona suplimentar spinuri gratuite şi diverşi mutiplicatori.

Cu o volatilitate medie şi un RTP declarat la un procent de 96,26%, slotul oferă posibilitatea de achiziţionare de premii destul de dese şi de valori bune. Premiul cel mai mare care poate fi câştigat aici este de 5000 X miza, deci slotul merită încercat cât mai repede.

Carnaval Forever

Carnavalul şi strălucirea incontestabilă a acestuia este adusă magnific pe rolele slotului produs de BetSoft. RTP-ul de 96,22% se află în strânsă legătură cu arhitectura slotului, una clasică deja, de 5X3 şi cedează 10 linii de plată fixe.

Slotul cedează aceste linii prin intermediul pictogramelor strălucitoare la propriu care apar pe role. 4 dansatoare magnifice împreună cu şeful acestora fac casă bună cu cărţile de joc prezente în combinaţia de la 10 la A.

Cea mai bine plătită figură din joc este chiar dansatorul, însă wild-ul intervine şi el benefic în această ecuaţie. Podiumul pe care o dansatoare îşi face debutul este simbolul cu această funcţie şi va înlocui toate celelalte pictograme din joc.

Scatter-ul care cedează speciale este şi el prezent la datorie şi este reprezentat de către regina Carnavalului. Numărul în care această aterizează pe role contează, deci îţi doreşti să o poţi aduce pe toate rolele deodată.

Dacă reuşeşti să faci acest lucru eşti recompensat cu 9 jocuri gratuite, 4 îţi vor da 7, în timp ce 3 scattere te vor surprinde cu 5 speciale. În plus, dacă regina mai apare în modulul de speciale, vei fi regalat cu 2 runde de bonus gratuite suplimentare.

Nu vrei să aştepţi după speciale? Nici o problemă, slotul Carnaval Forever îţi pune la dispoziţie un buton care odată apăsat îţi va permite să le cumperi. Va trebui să plăteşti preţul cerut, dar spinurile care ţi se oferă în acest mod vor fi în număr de 10.

Royal Masquerade

Play’n Go surprinde în acest joc chintesenţa petrecerilor de demult, unde balul mascat era la putere. 5 personaje din înalta aristocraţie sunt simbolurile predominante în joc, simboluri la care se adăugă în mod benefic şi cărţile de joc.

Slotul îţi propune un RTP mare, care se cifrează la un procent de 96%, ceea ce duce la obţinerea a 10 linii de posibile câştiguri. Pe lângă aceste linii posibile de câştig, slotul impresionează şi la capitolul funcţii tari.

Wildul este adus pe ecran prin intermediul măştii de argint, a cărei apariţie va substitui toate celelalte simboluri din tabelul de plăţi. Acesta face casă bună şi cu scatterul jocului, de această dată reprezentat de către masca de aur.

Modul în care funcţionează scatter-ul este cel cunoscut, va trebui să îl aduci pe role la o singură rotire de role. Minim 3 asemenea simboluri îţi vor ceda 5 jocuri speciale, însă vor oferi şi un premiu fix în credite.

În modulul de speciale, slotul Royal Masquerade garantează câştiguri la fiecare spin, ceea ce nu poate decât să te bucure. În plus, dacă în acest mod de joc mai aduci pe ecran un simbol scatter, vei avea parte de încă 2 speciale suplimentare.

Concluzie

Vrei să ai parte de petrecere? Cele 3 sloturi prezentate mai sus te vor introduce de minune în atmosfera unde distracţia este la ea acasă. Accesează deci sloturile prezentate, prinde cât mai multe speciale şi bucură-te de gameplay-ul irezistibil pe care acestea ţi-l oferă!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW