Cele mai importante 5 produse pentru un echipament complet de grădiniță

Toamna este momentul în care copiii încep grădinița, dar și momentul în care părinții caută cele mai bune produse pentru a-i echipa cât mai complet. Magazinele online sunt în această perioadă cea mai bună opțiune, atât din punct de vedere al timpului economisit, cât și din punct de vedere al siguranței, pentru că elimină aproape complet nevoia de contact fizic. Coletul va ajunge la destinație și va fi preluat direct de la curier, fără drumuri în magazine și fără contact cu alte persoane.

Pe JADFLAMANDE  vei găsi cele mai bune produse pentru copilul tău, astfel încât echipamentul de grădiniță să fie complet și în plus, vei putea alege cele mai originale produse, atunci când vrei ca cel mic să fie mereu diferit și să se simtă special.

Iată cele 5 produse de care ai nevoie pentru un echipament de grădiniță complet:

1.       Un ghiozdan cu imprimeuri interesante

În primul rând vei avea nevoie de un ghiozdan cu imprimeuri interesante, care să îl facă pe copilul tău să se simtă unic și special. Ghiozdanele de pe Jadflamande.ro au imprimeuri speciale și foarte colorate, care vor atrage atenția tuturor copiilor. În plus, sunt foarte bine compartimentate, astfel încât să încapă cât mai multe obiecte în interior, au bretele ajustabile și sunt realizate din materiale calitative, astfel încât copilul tău să poată purta ghiozdanul și în anul următor.

2.       Rechizite pentru grădiniță 

Copilul tău va avea nevoie de creioane, carioci și caiete sau coli pe care să deseneze. La gradiniță nu vor lucra foarte mult, dar tot vor trebui să utilizeze astfel de materiale și pentru ca cei mici sa fie atrasi de scris si sa isi doreasca sa exerseze cat mai mult, au nevoie de rechizite care să le atragă atenția si care să îi facă să vadă în joacă scrisul. Altfel, copilul va evita în mod natural tot ce înseamna sarcina de lucru care să îl țină pe loc și să îl ia de la joacă. Imprimeurile și accesoriile pentru rechizite cu păpuși, mașinuțe și personaje din desene animate, vor face ca fiecare activitate să pară o joacă.

3.       Sticla de apă

Hidratarea este importantă și copiii ar trebui învățați încă de când sunt mici să bea apă, iar acest lucru este posibil cu ajutorul unei sticle speciale de apă cu imprimeuri interesante și modele. Recomandarea noastră este să nu cumperi o sticlă foarte mare pentru că îi va fi foarte greu copilului să bea din ea și în plus, va îngreuna în mod inutil ghiozdanul. O sticlă de jumătate de litru este suficientă pentru o zi normală de grădiniță, iar pentru cei cu program prelungit, ajunge o sticlă de un litru.

4.       Cutii pentru pachețel

Cei mai mulți copii vor lua cu ei și o gustare la grădiniță, mai ales în cazul grădinițelor cu program normal, unde masa nu este asigurată. O cutie specială pentru copii, cu imprimeuri colorate este cea mai bună alegere și va completa perfect rucsacul copilului. În plus, atunci când mâncarea este pusă în cutie va sta mai bine și nu riscă să se împrăștie prin ghiozdanul copilului. Alege o cutie cu cleme astfel încât să te asiguri că stă închisă bine.

5.       Botoși

Cele mai multe grădinițe nu acceptă încălțămintea de afară, în sala de clasă sau în celelalte spații interioare și în acest caz se recomandă papuceii sau botoșii. Dacă vrei ca cel mic să se joace în voie, cel mai bine ar fi să îi oferi botoși, în locul papuceilor, pentru că va putea să alerge foarte ușor în ei. Dacă urmezi linkul de mai sus vei găsi cei ai buni botoșei pentru copii, în culori vesele și foarte confortabili, pe care să îi cumperi pentru grădiniță. Aceștia sunt realizați din materiale rezistente, care vor face ca botoșeii să reziste foarte mult timp, chiar și la utilizări intense.

Acestea sunt cele 5 obiecte principale pe care copilul tău ar trebui să le aibă pentru grădiniță astfel încât să fie complet echipat. Vestea bună este că pot fi cupărate toate din același loc și vor ajunge direct la tine în doar câteva clickuri.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW