China-Rusia: Anul inovației tehnico-științifice, încheiat cu succes

Președintele Chinei, Xi Jinping, și omologul său rus, Vladimir Putin, și-au trimis vineri mesaje de felicitare cu ocazia ceremoniei de încheiere a „Anului Inovației Tehnico-Științifice China-Rusia”.

În mesajul său, Xi Jinping a arătat că după ce a fost inaugurat, cele două părți au derulat mii de activități de colaborare și schimburi în domeniul inovației tehnico-științifice, obținând o serie de rezultate în domeniul prevenirii și controlului pandemiei, aerospațial, energiei nucleare, economiei digitale ș.a. Totodată, a fost lansat Fondul China-Rusia pentru inovația tehnico-științifică, existând un mare potențial pentru cooperare între cele două state.

La rândul său, Vladimir Putin a transmis că în urma eforturilor bilaterale, activitățile derulate în cadrul Anului Inovației Tehnico-Științifice China-Rusia s-au finalizat cu succes. Aceasta întruchipează semnificația colaborării tehnico-științifice în cadrul parteneriatului strategic multilateral. Pe parcursul evenimentului, cele două părți au derulat mii de activități de cercetare tehnico-științifică, obținând rezultate foarte bune. De asemenea, cele două părți vor continua să coopereze îndeaproape în toate domeniile, pe baza tradiției, prieteniei și conceptului de avantaj reciproc.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW