Clever ajută gratuit șoferii să obțină toate documentele obligatorii

Clever anunță că oferă sprijin gratuit șoferilor și companiilor de transport alternativ pentru obținerea autorizației pentru transport alternativ, a copiei conforme pentru mașină și a ecusonului de transport alternativ pentru aplicația Clever.

Documentele sunt obligatorii pentru funcționare începând de astăzi, 1 noiembrie, conform Ordonanței de urgență nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto.

Clever, împreună cu o echipă de juriști profesioniști, vor realiza gratuit verificarea documentelor, vor prelua dosarele complete de la șoferi și de la companiile de transport și le vor depune la Autoritatea Rutieră Română (ARR) pentru autorizare. În plus, echipa Clever se va ocupa și de ridicarea autorizațiiei, a copiei conforme și a ecusonului pentru șoferii care aleg să ceară sprijinul companiei în acest proces.

Clever a obținut aviz tehnic permanent ca operator al platformei digitale de transport alternativ de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, obligatoriu de la 1 noiembrie pentru funcționarea platformelor care oferă servicii de transport alternativ. Astfel, cei 1,5 milioane de pasageri Clever pot beneficia în continuare de servicii moderne și rapide de taxi și transport alternativ.

„Clever are o flotă stabilită de șoferi, atât taxi, cât și transport alternativ, prin urmare pasagerii pot găsi în continuare opțiuni de transport atunci când au nevoie. În acest moment, peste 50% dintre șoferii activi de transport alternativ pe platformă sunt autorizați conform legii și sunt disponibili să preia comenzi. Iar în perioada imediat următoare, vom sprijini direct toți șoferii care nu sunt încă autorizați, fără costuri, să parcurgă acest proces pentru a putea continua să-și desfășoare activitatea conform legii și să poată prelua comenzi prin intermediul platformei noastre”, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager la Clever.

Pentru a beneficia de sprijin în procesul de autorizare pentru transport alternativ, șoferii și companiile de transport pot contacta compania la numărul de telefon 0740.269.333 sau la adresa de email go@clevergo.ro, de luni până vineri, între orele 09:00-19:00.

Clever are în prezent peste 30.000 de șoferi înregistrați, atât pentru serviciile de taxi, cât și pentru cele de transport alternativ.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW