sâmbătă, 22 februarie, 2020
5.5 C
București

Coface și Romanian Business Leaders sprijină antreprenorii români

Coface România susține Antreprenoria, un program social al Fundației Romanian Business Leaders (RBL) prin care antreprenori și intraprenori beneficiază de suport în scalarea afacerilor. Ca parte a acestui parteneriat, Coface va contribui la sprijinirea afacerilor aflate în etape de creștere oferind soluții și know how antreprenorilor participanți în program.

Prin această colaborare, Coface participă la rezolvarea provocărilor antreprenorilor aflați în stadii de creștere accelerată și care au potențial real de a inova și de a se transforma în modele pe piață. Inițiativa întărește strategia Coface de a sprijini antreprenoriatului autohton, nu doar prin serviciile oferite, ci și prin intermediul unor astfel de parteneriate.

Ca susținător al programului Antreprenoria, Coface va oferi acces la contexte de învățare și colaborare precum și la instrumente/servicii care vor ajuta companiile participante în diferitele etape ale programului. Coface va pune la dispoziția Antreprenoria rapoarte de analiză financiară completă pentru diferite companii, cu ajutorul platformei InfoQuick.

Parteneriatul încheiat cu Romanian Business Leaders face parte din strategia pe termen lung a Coface de a oferi sprijin antreprenorilor locali. Credem în astfel de parteneriate și avem convingerea că prin acest proiect comun putem contribui la dinamizarea mediului de afaceri și la crearea unor afaceri care să genereze valoare adăugată pe termen lung”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.

Suntem încântați de parteneriatul încheiat cu Coface România deoarece ne va permite să multiplicăm eforturile Antreprenoria de a sprijini antreprenorii cu potențial de creștere. Instrumentele, cunoștințele și specialiștii Coface vor reprezenta încă un punct de sprijin pentru companiile selectate în Antreprenoria alături de cei 200 de lideri de business, membri ai Romanian Business Leaders, care contribuie voluntar pentru a face România o țară mai bună”, a declarat Dragoș Dinu, liderul proiectului Antreprenoria.

Antreprenoria este cel mai longeviv proiect al Romanian Business Leaders și principalul proiect de sprijin pentru antreprenori sub motto-ul Antreprenoria – cresc antreprenorii, crește România! Inițiatorii programului cred în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele sau nișele lor.

În acest sens, au fost identificate patru bariere în calea salturilor de creștere ale companiilor: lipsa modelelor și metodelor de scalare, lipsa unei rețele de sprijin formată din mentori și adviseri, accesul limitat la manageri cu profil intraprenorial și accesul limitat la capital de creștere.

Pentru aceasta s-a construit un traseu de sprijin personalizat timp de 2 ani: Atelierele Antreprenoria, Intraprenoria, Mentoria și Advisoria. Alumni Antreprenoria au o cifră de afaceri cumulată de peste 400 de milioane de euro și peste 5.500 de angajați.

Romanian Business Leaders (RBL) este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care oferă o platformă de acțiune și implicare socială pentru antreprenorii și șefii de companii din mediul de business privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Extindere geografică a focarelor de contaminare cu coronavirus

Agențiile internaționale de presă transmit tot mai multe informații ce confirmă o creștere a numărului cazurilor de contaminare și decese...

Angela Merkel: “Deosebirile de poziții, încă prea mari pentru a se ajunge la un acord privind bugetul plurianual al UE”

Vineri seară, șefii de stat și de guvern ai țărilor membre ale UE, reuniți la Bruxelles pentru a ajunge...

IMGB a devenit istorie

Doosan a decis prin Consiliului de Administrație suspendarea producției IMGB; Aproximativ 400 de persoane vor rămâne fără...

Primaria Bucuresti a modernizat si dotat 23 de biblioteci

Primaria Bucuresti a demarat, incepand cu anul 2017, un amplu proces de revitalizare a celor 30 de...

TRENDING

Curierul Național, numărul 7826

Consiliul Concurenţei: depozitele proprii să nu mai...

Calendar

Astăzi La Cinemateca Union,...