Compania Avison Young își întărește echipa de management din România și acoperă noi piețe din Europa

Compania canadiană de consultanță imobiliară Avison Young, prezentă în România din 2017, anunță extinderea în Europa prin deschiderea unui nou birou în Austria.

Pe piața din Austria, agenția va avea o afiliere strategică cu firma locală GVA Real Consult, care va activa sub brandul Avison Young și va furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din regiunea DACH.

Activând de 30 de ani pe piață, experții GVA Real Consult au oferit soluții personalizate pentru clienții companiei, având o experiență vastă în investiții, finanțare, evaluarea proprietăților, administrarea clădirilor și a procesului de închiriere pentru chiriași, proprietari și investitori. Echipa GVA Real Consult oferă, de asemenea, expertiză în responsabilitatea corporativă și guvernanță, sprijinind clienții în luarea deciziilor de dezvoltare durabilă, investiții și management al proprietății.

Astfel, Avison Young își extinde amprenta existentă în Europa, unde compania are operațiuni deja în România, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Marea Britanie.

Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Echipa de profesioniști din Austria cu o experiență vastă în domeniu se alătură unui număr tot mai mare de consultanți și experți Avison Young din Europa, care pun în valoare accesul la informațiile și tehnologiile companiei, pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri”, a declarat Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young.

Pe lângă noul birou din Austria, anul acesta Avison Young s-a extins pe alte trei piețe noi din Europa, deschizând birouri în Ungaria, Bulgaria și Cehia. Deschiderea biroului Avison Young din Cehia a fost coordonată de David Canta, managing director al Avison Young România, care s-a implicat în recrutarea echipei de profesioniști în domeniul imobiliar din regiune.

David Canta

Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi o mare parte din regiune într-un timp foarte scurt. Pe măsură ce ne extindem, vom continua să ne axăm pe atragerea celor mai bune talente și pe dezvoltarea unor fundamente sănătoase care să ne permită să creștem acoperirea operațiunilor în regiune și pe alte piețe din Europa. Pe lângă echipa foarte puternică pe care o dezvoltăm în restul Europei, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică, Andrei Voica și Otilia Bordei, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri”, a declarat David Canta, Principal Avison Young România & Cehia.

Când ești un jucător emergent, ai ocazia să faci lucrurile diferit, fără a avea pe umeri presiunea unei „moșteniri”. Marile firme vorbesc despre transformare și managementul schimbării pentru operațiunile lor extinse, în timp ce noi construim de la zero cele mai bune practici. Avem o cultură unică, avem o mentalitate de dezvoltare continuă și agilitatea de a integra cele mai recente inovații în operațiuni și furnizarea de servicii. Acest lucru face ca Avison Young să fie atractivă pentru oamenii talentați care doresc să se alăture unei companii cu aspirații și ambiții înalte, dar și pentru clienții ce-și doresc o abordare proaspătă care să rezoneze cu strategiile lor progresiste”, a completat David Canta.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW