joi, 27 februarie, 2020
7.1 C
București

Compară, achiziționează și economisește- cumpărături inteligent făcute pentru toți românii!

Este cât se poate de clar pentru toți românii că atât timp cât nu înveți să te bucuri de multitudinea de oferte disponibile în magazine și să cumperi în mod inteligent și axat pe a face economii, expresia “am nevoie de bani” o să ți-o repeți mult timp de acum înainte. Astăzi, și dacă nu vrei să economisești, tot o poți face, pentru că există multe modalități prin intermediul cărora banii din buzunarul tău pot să se bucure de odihnă îndelungată într-un loc în care să se adune.

Variantele de promoții și oferte pe care marile lanțuri de magazine comerciale ne permit să facem cumpărături, nu doar cantitativ, ci și calitativ. Profită de avantajele oferite de către promoții, dar fă-o întotdeauna prin comparație, pentru că, mereu o să ai parte de o ofertă mai avantajoasă în altă parte!

Cumpără prin comparație, economisește în general!

Orice portal de comparații are un scop unic: să-i ofere utilizatorului cea mai elocventă ofertă, care să i se potrivească perfect necesităților și care să-i prezinte cel mai bun raport între calitate și preț. De aceea, competiția dintre magazinele care au un caracter generalist (așa cum sunt hiper market-urile și super market-urile) se dă de la un nivel de câțiva bănuți diferența și până la câteva zeci și sute de lei, în funcție de produsele care sunt oferite clienților.

Ceea ce înseamnă, că mai înainte de a pleca la cumpărături, în afară de a-ți verifica lista de cumpărături și monetarul, este foarte important (și recomandat) să faci o comparație a centrelor comerciale care îți oferă cât mai multe dintre produsele pe care intenționezi să le achiziționezi la un preț avantajos.

Fiindcă mai toate aceste magazine au un site în care îți prezintă nu doar produsele aflate la ofertă, dar și reducerile, promoțiile și o mulțime de alte informații, o simplă comparație, realizată produs cu produs (dintre cele aflate pe lista ta de cumpărături) îți va permite să identifici foarte rapid care este locația care îți oferă numărul cel mai ridicat de produse care au un preț scăzut.

În acest mod, o să poți  chiar să-ți împărți timpul de cumpărături și să-ți optimizezi cumpărăturile, alegând să mergi la acele centre care îți oferă cele mai bune posibilități de economisire. Desigur, te gândești că nu este posibil din punct de vedere al timpul acest lucru, mai ales dacă nu dorești să te deplasezi cu mașina personală (pentru a face economie de combustibil, desigur), dar, iată că există o soluție și-n acest sens. Dacă ești singur/singură, atunci îți poți programa sesiunea de cumpărături în două zile consecutive sau, în cazul în care este necesar, o poți programa în două părți diferite ale zilei.

Dacă ai o familie, atunci este mai simplu, pentru că unul dintre voi poate merge într-o parte, celalalt în cel de-al doilea magazin. Nu-ți face griji în ceea ce privește transportul, fiindcă marile centre comerciale le pun la dispoziție clienților o linie dedicată și gratuită de transport, care, în acest mod îți oferă posibilitatea de a economisi și mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

XTB: ce impact va avea coronavirus asupra economiei românești

Impactul asupra economiei locale este în prezent nesemnificativ, dar în condițiile în care situația cu riscuri reale dar...

Cum se acordă concediul medical și indemnizația pentru carantină

Concediul şi indemnizaţia pentru carantină se acordă asiguraţilor cărora li se interzice continuarea activităţii din cauza unei...

Covid-19 nu a afectat încă leul

Comparativ cu sfârșitul anului trecut cursul euro a crescut cu aproape trei bani, o valoare modestă, care...

Coronavirus afectează și economia României?

China este al șaptelea partener comercial al României iar răspândirea coronavirusului afectează business-urile locale care importă în...

TRENDING