-5.6 C
București
marți, 19 ianuarie

Condițiile de acces pe Aeroportul Otopeni, modificate

Începând de astăzi, 9 septembrie, pasagerii care pleacă de pe Aeroportul Henri Coandă vor avea acces direct la aerogara Plecări.

În felul acesta este eliminată obligativitatea trecerii prin corturile din fața terminalului.

Rămân însă valabile toate celelalte cerințe: măsurarea temperaturii la intrarea în terminal; dezinfectarea mâinilor; păstrarea distanței de 1,5 metri față de celelalte persoane; purtarea măștii astfel încât să acopere gura și nasul.

Personalul aeroportului va monitoriza respectarea cerințelor privind purtarea măștii și păstrarea distanței. În caz contrar, personalul pote cere intervenția imediată a poliției și jandarmeriei. Măsurile au fost decise în contextul traficului încă redus pe aeroport, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit digi24.ro.

Se permite și accesul autovehiculelor în fața aerogării Plecări

Tot de la 9 septembrie se permite și accesul autovehiculelor (autobuze RATB, autocare, autoturisme personale, TAXI etc.) în fața aerogării Plecări, pentru debarcarea pasagerilor și însoțitorilor acestora.

Vor fi redeschise, de asemenea, restaurante și cafenele, în plus față de cele care și-au reluat deja funcționarea în urmă cu o săptămână.

Corturile din fața terminalului vor fi demontate

Corturile din fața terminalului vor fi demontate și, din 11 septembrie. Parcarea în care acestea sunt acum amplasate se va redeschide pentru public.

Rămân valabile pentru pasageri recomandarea de a se prezenta la timp la aeroport, precum și cea de a respecta semnificația indicatoarelor de direcționare, atât pe fluxul auto din fața aeroportului, cât și pe fluxurile de pasageri.

În zona aeroportului, circulația auto este încă afectată de lucrările la conexiunea feroviară a aeroportului cu Gara de Nord.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW