-4.2 C
București
marți, 19 ianuarie

Confindustria vrea modificarea restricțiilor de intrare în România

Confindustria România, patronatul companiilor din România cu capital italian, a transmis un mesaj public către Guvernul României pentru modificarea restricțiilor de intrare în România din cauza carantinei obligatorii.

„Companiile italiene din România au suferit foarte mult din cauza situației socio-economice grave derivate din pandemie, astăzi suntem conștienți că trebuie să ne reevaluăm viitorul, să avem o nouă viziune productivă care să includă și o dimensiune socială diferită. În această fază foarte delicată, prezența proprietății alături de lucrători este esențială pentru a decide împreună noile strategii. ANTREPRENORII, MANAGERII și LUCRATORI, cele trei pilastruri fundamentale ale companiei trebuie să fie în fruntea unui real restart industrial și productiv. STOP la blocurile impuse numai de birocrație”, se arată în mesajul antreprenorilor italieni.

Mai degrabă, inițial adoptăm măsuri de sănătate preventivă la intrarea în țară care permit mobilitatea deplină a forței de muncă în securitatea sănătății, în special managementul pentru a economisi ceea ce mai poate fi salvat.  

Se preconizează că peste un milion de locuri de muncă vor fi pierdute, nu mai este timp pentru indecizie. 

Confindustria vrea deblocarea circulației persoanelor între țările membre UE

Confindustria România solicită Guvernului să vină cu o soluție concretă care să fie implementată imediat din 3 iunie, în conformitate cu actuala propunere de la Bruxelles privind deblocarea circulației persoanelor între țările membre UE.

Confindustria România solicită Guvernului României să lase antreprenorii italieni care pot face ceea ce fac cel  mai bine, adică, sa rămână aproape de companie și de angajații lor, pentru a contribui la producerea de valoare pentru companie, pentru compania românească și pentru familiile lor.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW