joi, 28 mai, 2020
19.1 C
București

Consultare publică în cadrul proiectului Politică publică pentru meșteșugul tradițional

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de partener în cadrul proiectului „Politică publică pentru meșteșugul tradițional”, vă invită să participați la cea de-a doua rundă de consultări cu privire la politica publică alternativă privind meșteșugurile tradiționale.

Evenimentul are loc miercuri, 12 iunie a.c., la Timișoara și reunește reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale active în domeniul meșteșugurilor tradiționale, personal din autoritățile și instituțiile publice relevante, meșteșugari și alți factori interesați din Regiunea Vest.

Scopul acestei consultări publice este de a obține informații relevante din partea factorilor interesați cu privire la propunerea de politică publică alternativă privind meșteșugurile tradiționale elaborată în cadrul proiectului și de a verifica totodată măsura în care prevederile propunerii politicii publice necesită eventuale îmbunătățiri. 

Propunerea de politică publică care va fi pusă în discuție în cadrul consultării publice a fost elaborată pornind de la analiza documentată privind meșteșugurile tradiționale intitulată “Meșteșugurile tradiționale sub lupă”.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

“Renmin Ribao”: “Urmărirea Chinei în justiție pentru Covid-19 contravine dreptului internațional”

”Tentativele unor responsabili americani de a deferi China justiției acuzând-o de provocarea pandemiei Covid-19 sunt pur și...

Coronavirus: Zece zile de doliu național în Spania

Guvernul spaniol a declarat zece zile de doliu național, începând din 26 mai, în memoria celor peste...

Peste 40.000 morți în America Latină și Caraibe

Numărul deceselor provocate de coronavirus în America Latină și Caraibe s-a dublat în ultimele două săptămâni.

Stabilirea carantinei și impunerea izolării sunt neconstituționale

Stabilirea măsurilor privind prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii prin ordin al ministrului Sănătății...