miercuri, 1 aprilie, 2020
3.3 C
București

Coronavirus: ambasadorul Chinei în Franța dezaprobă discriminarea comunității asiatice

Cifre de ultimă oră, date publicității luni, 3 februarie, confirmate de ambasadorul Chinei în Franța, Lu Shaye: deja 362 morți în China, plus un caz în Filipine, și peste 17.000 contaminați în provincia cel mai grav lovită de virusul ucigaș.

Referindu-se la cazuri de discriminare a unor membri ai comunităţii asiatice din Franța, ambasadorul Chinei la Paris a chemat la “solidaritate și empatie” în fața unei epidemii “care nu are frontiere”. “Am văzut reportaje și comentarii pe rețelele de socializare. Vreau să cred că sunt cazuri izolate, a spus ambasadorul chinez și a chemat la “sfidare comună din partea omenirii”. “Epidemia actuală nu are frontiere și nu ține cont de naționalitate”, a subliniat diplomatul chinez. Bolile contagioase sunt o provocare comună pentru umanitate. Nimeni nu este la adăpost în fața acestui pericol. În acest moment dificil, empatia și cooperarea sunt și mai prețioase, în timp ce suspiciunea și chiar discriminarea trebuie condamnate”, a spus amabasadorul chinez la Paris, invitat de Europe1.

1 COMENTARIU

  1. Coronavirus punishment of ALLAH. For non Muslims to convert to Islam and Muslims to apply the Quran 100% in the world on 4.2.2020 to avoid death by Coronavirus viruses fires earthquake more 6 tsunami volcano floods tornadoes snowstorm avalanche meteorite rumble if the end of the world 7.2.2020 to avoid hell.
    Coronavirus punition d’ ALLAH.Aux non musulmans de se convertir a l’islam et aux musulmans d’appliquer le Coran a 100% dans le monde le 4.2.2020 pour éviter la mort par Coronavirus les virus les incendies séisme plus 6 tsunami volcan les inondations les tornades tempête de neige avalanche météorite grondement si la fin du monde 7.2.2020 pour éviter l’enfer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Grant cultural european câștigat de Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române

Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române este câștigătorul unuia dintre cele 185...

Vei fi o victimă sau un supraviețuitor? Lectura poate face diferența

Otilia Caraza, Act şi Politon „Cartea aceasta mi-a schimbat viața!” De câte ori nu ai...

Prețul petrolului se prăbușește. Coronavirusul diminuează dramatic cererea pe piețele lumii

Arabia Saudită a anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să-și mărească exportul de petrol până la nivelul a 10,6...

TRENDING

Coldwell Banker România o numește pe Georgia Cailean în poziția de CEO

Coldwell Banker România, una dintre cele mai...

Germania este pregătită să ofere ajutor țărilor care găzduiesc refugiați sirieni

Germania este pregătită să ofere asistență umanitară...