12.5 C
București
luni, 17 mai

Coronavirus: Aviz științific pentru vaccinul Pfizer-BioNTech. Donald Trump face prima comandă

Vaccinul Pfizer – BioNTech contra Covid-19 nu prezintă niciun risc de securitate care să împiedice autorizarea de către Agenția americană a medicamentelor (FDA). Raportul FDA asigură eficienţa vaccinului în proporție de 95% și va trebui administrat în două doze, la distanță între ele de trei săptămâni, independent de vârstă, sexul și etnia persoanei vaccinate.

Trump și-a rezervat dreptul de prioritate în ceea ce privește vaccinarea. El a semnat marți un decret care – în opinia sa – va da prioritate livrărilor de vaccinuri în Statele Unite, înaintea exporturilor.

Joe Biden anunță un plan de luptă contra pandemiei în primele 100 zile ale mandatului său

Președintele ales, Joe Biden, a avertizat Congresul american că dacă nu va ajunge rapid la un acord financiar pentru combaterea pandemiei, campania de vaccinare riscă să încetinească sau chiar să se oprească. Joe Biden a promis americanilor injectarea, în primele 100 de zile ale mandatului său, a 100 milioane de vaccinuri.

Joe Biden și-a prezentat de fapt un plan anti-Covid pentru pentru primele 100 zile ale mandatului său, având trei obiective prioritare: purtarea obligatorie a măștilor de protecție, vaccinarea și redeschiderea școlilor. Biden a anunțat încă de la aflarea victoriei în alegerile prezidențiale că, începând din 20 ianuarie, ziua învestirii sale la Casa Albă, va face din lupta anti-Covid prioritatea sa și a echipei sale. El a prezentat deja echipa având misiunea de a lupta împotriva pandemiei. Este condusă de noul său ministru al Sănătății, Xavier Becerra, actual procuror general al Californiei. De subliniat că, în lupta sa cu pandemia, Joe Biden se bizuie pe doi oameni-cheie ai administrației sale: ministrul Sănătății, Xavier Bacerra, și doctorul imunolog Anthony Fauci, deja angajat în lupta cu criza sanitară de la Casa Albă, dar căzut în dizgrație în fața președintelui Trump. „Noi va trebui să guvernăm pe baza științei”, a anunțat acum dr. Fauci.

Situație jenantă la Casa Albă

Corespondenți de presă acreditați la Washington, citați de „Le Figaro”, au relatat că Donald Trump a organizat la Casa Albă o reuniune consacrată pandemiei, la care nu a invitat niciun membru al echipei lui Joe Biden. Când un jurnalist a întrebat de ce nu este prezent un reprezentant al noii administrații, Trump a uluit prin răspunsul său: „Vom vedea care va fi viitoarea administrație, sper că va fi o administrație Trump”.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

 1. De ce se grabesc satanistii sa faca vaccinul ?

  Acest “vaccin” este transportat la minus 70, 80 de grade si este foarte termosensibil.
  Este nevoie si de a doua doza dupa 30 , 60 de zile.
  Acest vaccin are la baza o molecula de ARN Mesager ( acidribonucleic) care are misiunea de a copia iunformatia genetica unei catene de AND process numit transcriptie.
  Cum functioneaza acest virus deja raspandit numit Covid 19 ?
  Pe romaneste, acest Covid 19 are testicole dar nu are penis, atunci el dupa ce intra in organism trebuie sa foloseasca ARN-ul transcriptaza a organismului nostru, devenind de sine stator.
  Apoi incepe sa se camufleze si anticorpii nu-l mai vad dar il miros si incep cautarea lui, si reactia inflamatorie continua radicand temperatura corpului.
  Astfel hipotermia preia rolul de a impiedica replicarea virusului cat si de coagulare a proteinelor.
  Practic il coace pentru a-l putea vedea, si apar macrofagele care il devoreaza.
  Daca virusul se lasa greu depistat intra in joc interleukinele care il cauta in organism pana il gasesc.
  Sub pretextul vaccinarii te injecteaza cu ARN-transcriptaza si virusul devine autonom, mai ceva ca Tinutul secuiesc votat tacit de actualul Parlament Penal Criminal.
  Virusul devenind autonom, organismul nostru devine un rezervor de infectare plin de agenti transportatori catre alti clienti: prieteni, colegi, familie, etc.
  Practic oricine nu este inca infectat si intra in contact cu tine se va infecta rapid.
  Astfel vaccinul BioNTech este un POTENTATOR de INFECTARE si RASPANDIRE a virusului Covid 19.
  Abia dupa aceasta vaccinare vom putea vorbi de adevarata Pandemie 100 % si de milioane de morti.
  Trebuie ca oamenii sa inteleaga adevaratul pericol si planul acestor satanisti.
  Ei vor reducerea populatiei de la 8 miliarde cati suntem acum, la doar 500 de milioane de sclavi care sa lucreze pentru ei.Acest plan este vechi si se numeste planul Kalergi.
  Distribuiti pe toate caile aceste informatii pentru a opri vaccinarea care va duce la Pandemia reala.
  Fiti constienti ca informandu-i pe cei de langa tine te ajuti si pe tine, pentru ca daca ei accepta sa fie vaccinati vor reprezenta un real pericol pentru ceilalti inclusiv pentru voi care nu ati facut efortul minim de a-I trezi la realitate.
  Abia acum vom vedea care sunt ziaristi sau doar tainuitori ai criminalilor.
  Informati pe toate caile posibile ca Dumnezeu ne-a trimis leacul adevarat pentru acest virus raspandit in aceasta stare, Covid 19 fara transcriptaza ARN, si oamenii trebuie sa refuze vaccinul si sa ceara acel medicament.
  Iata informatia pe care o puteti verifica.

  ” MK–4482 / EIDD–2801 sau Monulparivir, noul medicament antiviral, a reușit să oprească „cu totul” transmiterea coronavirusului în numai 24 de ore”
  https://www.entrepreneur.com/article/361060

  Iata si dovada ca satanistul Bill Gates a facut si brevetat acest vaccin cu transcritaza ARN:
  “Bil Gates vrea sa ne schimbe AND-ul cu vaccinul”
  https://www.bitchute.com/video/Cl84vn8l7VsI/
  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

  Lupta dintre Trump si Bideu nu este doar electorala, ci este o lupta PENTRU VIATA si CONTRA MORTII raspoandite de satanistii lui Bideu.

  “Obama, Biden Si Directorul CIA, Gina Haspel Arestati Pentru Spionaj Si Frauda Electorala”
  https://www.youtube.com/watch?v=dd10lrdKNBQ

  Iata dovezile de la o ziarista adevarata:

  “BISHOP LARRY GAITORS CONFIRMĂ ARHESTAREA BHO ȘI MONITORUL ANKLE BIDEN” https://www.bitchute.com/video/hchFYco8XcTv/

  “OBAMA ARESTAT 28/11/20”
  https://www.bitchute.com/video/Jeh7jnMDiyR6/

  “CIA GINA HASKELL MORTA? VACCINURI”
  https://www.bitchute.com/video/fCQEpOS2OM9r/

  In Romania ziaristii vanduti, complici la crimele Guvernului Criminal PNL, spun ca Bideu este presedintele ales de americani, dar realitatea este alta si o puteti verifica.Iata cateva dovezi:

  “Donald Trump tocmai a anunțat că a câștigat alegerile din 2020”
  https://www.youtube.com/watch?v=ai7BoFDi9fw

  “ Zuckerberg poate fi condamnat la închisoare pentru fraudă în alegeri”
  https://www.youtube.com/watch?v=nt3DKe2JZ68&t=4s

  Informati-va si informati-i si pe cei de langa voi pentru a vedea ca Dumnezeu nu ne lasa, si chiar daca suntem ticalosi si nu meritam, el ne ajuta, insa trebuie sa ne ajutam si singuri trezindu-ne la realitate si trezindu-i si pe ceilalti de langa noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW