Covid -19: Joe Biden lansează o „Lună națională de acțiune”

Kamala Harris și prima doamnă a Statelor Unite, angajate activ în campania de vaccinare

Obiectivul anunțat de președintele Joe Biden – vaccinarea, până la 4 iulie, împotriva Covid-19, a 70% din adulții americani. În acest scop, miercuri, domnia sa a lansat „o Lună națională de acțiune”. Tuturor întreprinderilor private le-a cerut să-i convingă pe americani să accepte vaccinul. „Dacă nu sunteți vaccinați, a avertizat Joe Biden, riscați să vă îmbolnăviți și să muriți”. El este nemulțumit de faptul că americanii sub 40 de ani manifestă slab interes pentru vaccinare. Realitatea americană este însă satisfăcătoare până în acest moment. În 12 state ale Americii, 70% din populație este deja vaccinată. Președintele Biden dorește atingerea acestui procent în întreaga țară, motiv pentru care în aceste zile are loc o intensă mobilizare pentru vaccinarea adolescenților, un rol în această campanie avându-l convingerea părinților.

Măsuri incitative

„Vom încuraja oamenii să se vaccineze prin măsuri incitative și recompense”, a anunțat Joe Biden. Astfel, statul Ohio a oferit o recompensă consistentă celor ce vin să se vaccineze, grație unei loterii inițiate de guvernatorul statului. Liga de baseball oferă bilete la meciuri, iar producătorul de bere Anheuser Busch oferă, până la 4 iulie, o bere celor ce se vaccinează. De asemenea, echipe de voluntari se vor deplasa de-a lungul acestei luni din poartă în poartă pentru a-i convinge pe recalcitranți. Vicepreședinta Kamala Harris și prima doamnă a Statelor Unite contribuie activ la efortul național pentru atingerea obiectivului anunțat de președintele Biden. Ele încep un turneu în statele americane din Sud și Midwest pentru a-i încuraja pe americani să se vaccineze.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Va dam la fiecare gratis cateo portie de cartofi de 0,5 dolari de la Mac Donalds daca va trageti in vena toate drogurile recomandate de oms cu ocazia virusului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW